Lezersnieuws

Tweemaal winst en een verlies Boule Union Thamen in Nationale Petanque Competitie.

Speelronde zes betekende voor het eerst en het derde team een thuiswedstrijd in de boulehal van OSB in Bodegraven. Het tweede team speelde uit tegen De Spaanse Ruiter 3 in Nieuw-Vennep. Het team met invaller Ton Boersma kwam niet sterk naar voren.

Polonia Aalsmeer verovert koppositie bij de ZABO

Aalsmeer - Afgelopen weekend werd de ZABO zaalvoetbal competitie voortgezet met speelronde 6. Tijdens de zesde speelronde stond de eerste echte topper van het seizoen op het programma, namelijk de ontmoeting tussen Met & Co en Polonia Aalsmeer.

Coaching aan de Amstel, coaching voor kwetsbare kinderen en jongeren.

De coaches van coaching aan de Amstel zijn er helemaal klaar voor. De vrijwillige coaches zijn door de professionals opgeleid en kunnen aan de slag. De professionals staan in de startblokken om aan de slag te gaan.

De koplopers winnen

In de 12 ronde van de AAS Jeugd Competitie heeft de top 3 hard toegeslagen.

Luuk won met zwart van Stijn, Christiaan, ook met zwart van Robert en Jasper won van Sam.

Peter Green undercover in The Shack

Het jaar loopt weer op zijn eind maar voor het jaar afgesloten wordt heeft The Shack een wel heel bijzondere undercoversessie op het programma staan; namelijk een fantastisch eerbetoon aan Peter Green.

Team D66 Aalsmeer is klaar voor de verkiezingen

Kansen voor iedereen. Dat is de titel van het ambitieuze Programma waarvoor D66 zich in de komende raadsperiode in Aalsmeer en Kudelstaart gaat inzetten. En dat doen de sociaal-liberalen met een sterk kandidatenteam.

Topper bij ZABO ronde 6 in sporthal de Bloemhof

Aalsmeer - De zesde speelronde van de ZABO zaalvoetbal competitie vindt plaats in sporthal de Bloemhof aan de Hornweg. Komend weekend staat er een topper op het programma!

CDA komt met een motie: Nationale vlag in de raadzaal.

Gestimuleerd door de landelijke aandacht voor het onderwerp 'Nederlandse vlag in de raadzaal' gaat het CDA donderdag aanstaande een motie indienen met de wens om onze nationale driekleur weer een prominente plek te geven in de mooie nieuwe raadzaal.

Themacafé relatie en (echt)scheiding Uit elkaar gaan en nu?

Woon je in de regio Amstelland en denk je erover om je relatie met je partner te beëindigen of denk je na over een echtscheiding? Op woensdagavond 13 december a.s. start om 20.00 uur in Wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140, Amstelveen, een editie van het Themacafé: relatie en (echt)scheiding.

Coalitie is meerderheid kwijt in raad. Wat betekent dat?

Door het vertrek van de heer Kuin uit de fractie AB is de coalitie haar meerderheid kwijt is. De oppositiepartijen VVD en PACT uit de gemeenteraad vragen zich af wat dit betekent voor de (politieke) verhoudingen.

Pagina's