Lezersnieuws

Tête-à-tête kampioenschap onder volle zon.

Gelijktijdig met de finaledag van het Nationale Kampioenschap petanque tête-à-tête in Hoorn werd in Uithoorn het clubkampioenschap tête-à-tête gespeeld. Het enkelspel is niet bijzonder populair onder de petanquespelers.

ZABO speelronde 13 in sporthal de Bloemhof

De voorlaatste speelronde van de ZABO zaalvoetbal competitie vindt plaats in sporthal de Bloemhof aan de Hornweg in Aalsmeer. Er wordt gezaalvoetbald op zaterdagavond 28 april en het programma van speelronde dertien ziet er als volgt uit.

Zekveld Sport zaalvoetballers pechvol in slotduel competitie

De zaalvoetballers van Zekveld Sport 1 hebben vrijdag 20 april hun laatste competitie-wedstrijd gespeeld. De Aalsmeerse formatie wist helaas géén punten over te houden aan deze partij en plaatsten zich zodoende ook niet voor de na-competitie.

Team Timmerman dit jaar weer op Koningsmarkt

Na een jaar van afwezigheid staat TeamTimmerman weer op de Koningsmarkt in de Zijdstraat en dit jaar voor het goede doel: Stichting Dag van je leven. Deze lokale stichting zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking.

Bingo voor KWF in Kloosterhof

Afgelopen dinsdag 17 april was de Alpe D’HuZes bingo in het Kloosterhof. Deze bingo is georganiseerd door Liesbeth Eijkelboom en Fia Wedema om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.

Flower Art Museum zoekt gastvrouwen/heren

Op 1 juli 2018 wordt in Aalsmeer het Flower Art Museum geopend. In het museum staat de verbeelding van bloemen en planten in de kunst centraal. Het museum zoekt enthousiaste vrijwilligers die willen helpen om het museum open te stellen.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Open Dag Windsurfclub Aalsmeer

Voor iedereen die kennis wil maken met windsurfen of suppen houdt Windsurfclub Aalsmeer op 12 mei open dag. Van 10:00 tot 16:00 uur staat de koffie klaar in het clubhuis gelegen aan de Kudelstaartseweg 20, beter bekend als 'het surfstrand'.

Informatieavond Vrijeschool Mijdrecht: leerlijn van groep 3 t/m groep 8

Vrijdag 20 april organiseert het Initiatief Vrije School Groene Hart opnieuw een informatieavond voor geïnteresseerde ouders van (bijna) kleuters of oudere basisschoolleerlingen.

Polonia Aalsmeer kampioen bij de ZABO

Polonia Aalsmeer is vorig week kampioen geworden van de ZABO zaalvoetbalcompetitie. De ploeg won zelf de competitie wedstrijd tegen LEMO terwijl titelconcurrent Met & Co tegen een nederlaag opliep.

Pagina's