Lezersnieuws

Gelijkspel voor Boule Union Thamen 3 tegen de koploper.

Speelronde tien bracht twee van de drie teams van Boule Union Thamen in actie. Het tweede team had een vrije speelronde. Team 1 moest uit tegen De Goede Worp 1 in Den Haag. De start was redelijk. Na de eerste speelronde stond het 2-1 voor DGW.

Puttense Automobielparade rijd voor de negende keer Putten binnen.

Puttense Automobielparade rijd voor de negende keer Putten binnen .

ZABO zaalvoetbal ronde 9 in de Proosdijhal

In de Proosdijsporthal aan de Edisonstraat in Kudelstaart is komend weekeinde weer zaalvoetbal te bewonderen. De ZABO zaalvoetballers komen zaterdag 24 februari aanstaande in actie voor de negende speelronde van het huidige seizoen.

Een lekkere middag met de Zonnebloem Aalsmeer

Afgelopen donderdagmiddag heeft De Zonnebloem een leuke bijeenkomst georganiseerd voor onze deelnemers. Onder het genot van drankje en het eten van heerlijke erwten- en of kippensoep hebben we met zo'n dertig gasten en vrijwilligers een informele bijeenkomst gehad.

Clubleden vertellen bij Fotogroep Aalsmeer

Maandagavond 13 februari was een zeer interessante clubavond voor Fotogroep Aalsmeer. Drie leden hielden een presentatie/lezing over waar zij mee bezig zijn (geweest).

Ouderen kunnen rekenen op D66

D66 vindt dat ouderen langer zelfstandig moeten kunnen blijven wonen. Wanneer hulp nodig is kan dit worden gegeven door mantelzorgers, familie of vrijwilligers. Wanneer professionele zorg nodig is dan moet die er komen.

Opvoedspreekuur voor ouders: Nu ook in Kudelstaart

Opvoedvragen?? Gewoon vragen!!

Opvoedspreekuur Aalsmeer

Nu ook op locatie in Kudelstaart!

Gesprekken tussen ouderen en jongeren op valentijnsactiviteit

In het kader van Valentijnsdag organiseerde het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer en Uithoorn op zaterdag 10 februari een speeddate tussen 18 ouderen uit 't Kloosterhof en jongeren. Onder het genot van een hapje en drankje werden levendige gesprekken gevoerd.

PACT Aalsmeer pikt wijziging Luchthavenverkeersbesluit niet

Het kabinet wil het aantal nachtvluchten verruimen. PACT (PvdA, D66 en GroenLinks) gaat niet akkoord en heeft een zienswijze ingediend.

Nostalgische filmmiddagFC Proosdij blikt terugZaterdag 24 februari

Zaterdag 24 februari a.s. organiseren oud-leden van de in 2013 opgeheven zaalvoetbalvereniging FC Proosdij, een nostalgische filmmiddag in 'De Spil' aan de Bilderdammerweg te Kudelstaart. Aanvang 15.00 uur. De entree is gratis.

Pagina's