Lezersnieuws

Veilen op de Tuin

Iedere laatste zaterdag van de maand vindt er een veiling plaats om 15.00 uur. Zo ook 28 oktober. Het is alweer de laatste keer dit seizoen. Neem uw kans waar om hierbij aanwezig te zijn. U bent van harte welkom. Ga zitten op de koperstribune en ervaar de spanning tijdens het veilproces.

AAS 2 slaat toe!

Na een onfortuinlijke start heeft AAS 2 zich in de tweede ronde keurig hersteld van de nederlaag in ronde 1 tegen Leithen. In het Denksportcentrum te Leiden mocht AAS aantreden tegen LSG 6.

ZABO speelronde 3 in sporthal de Bloemhof

Aalsmeer - De plaatselijke ZABO zaalvoetbalcompetitie wordt zaterdagavond 28 oktober voortgezet met speelronde 3. De derde speelronde van het nieuwe seizoen vindt plaats in sporthal de Bloemhof aan de Hornweg.

Laundromat; a tribute to Rory Gallagher in The Shack

Ze stonden al eerder met veel succes in The Shack; Laundromat. Deze Nederlandse Rory Gallagher Tribute band timmert al vele jaren aan de weg om de muziek van, én de herinnering aan de grote Ierse Bluesgitarist levend te houden. En dat doen ze door een ijzersterke tribute neer te zetten.

Avondvermaak met inhoud: Theatercollege Peter van Uhm

Theatercolleges worden tegenwoordig steeds populairder. Mensen uit het 'vak' geven een college over hun beroep om iedereen in de zaal mee te nemen en te inspireren. Assemblee Speakers is sinds begin 2016 gestart met het opzetten van TheaterColleges.

58e Kwakelse Veiling op 28 oktober en 4 november in de kantine van de s.v. KDO om 20.00 uur.

58e Editie Kwakelse Veiling start zaterdag 28 oktober

Bridge op zondag

Heeft u zin in een gezellige bridge middag dan bent u van harte welkom op zondag 29 oktober aanstaande in het MOC gebouw, Lindenlaan 75 te Amstelveen.

Het is een open inloopmiddag die start om 13:00 uur.

U speelt 6 rondes van 4 spellen.

Luuk onstuitbaar

Lezers, mijn verhaal wordt eentonig (Multatuli) had ook de titel kunnen zijn.

Ook groot jeugdtalent Konrad was niet opgewassen tegen Luuk. In een directe confrontatie verloor Konrad en viel daardoor terug op de ranglijst.

Herfsttoernooi petanque bij zomerse temperatuur

Een dag na de tweede speeldag van de Nationale Petanque Competitie vond op het bouleterrein aan de Vuurlijn het jaarlijkse Herfsttoernooi voor clubleden plaats. Tweeëntwintig leden kwamen om drie gezellige partijen onder een stralend zonnetje te spelen.

Uitslagen en stand na ZABO speelronde 2

Twee koplopers bij de ZABO

Pagina's