Lezersnieuws

Goud voor schermequipe met Aalsmeerder Daniël Giacon

Daniël Giacon is op zaterdag 23 juni samen met zijn teamgenoten van SchermCentrum Amsterdam (SCA) Nederlands Kampioen equipe schermen heren floret geworden. Bij Equipeschermen wordt door teams van 3 schermers om de beurt tegen elkaar gestreden.

Feestje op het water met Dag van je Leven botendag

Afgelopen zaterdag was het weer genieten op het water voor vele mensen met een verstandelijke beperking tijdens de Dag van je Leven Botendag. Zo’n vijfenzeventig booteigenaren namen bijna vierhonderd gasten mee aan boord van hun boot.

EnergieOntbijt schot in de roos

Sienergie nodig uit voor het EnergieOntbijt in Kudelstaart, op vrijdag 29 juni a.s. om 8.30 uur in het Dorpshuis Kudelstaart. Ongetwijfeld zal de discussie dan net zo geanimeerd zijn als afgelopen vrijdag in buurthuis ’t Middelpunt in Oosteinde.

Jong bedrijf in Aalsmeer dat zich inzet voor ouderen: Iedereen moet toegang kunnen hebben tot muziek, ook ouderen met dementie.

Oer-Audio is een nieuw bedrijf dat zich richt op radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets en interactieve fotolijsten voor ouderen. Eén van de speerpunten die zij uitdragen is dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek.

Zing of speel mee tijdens het Slotconcert van de IkToon maand!

De IkToon maand is in volle gang. De etalages in het centrum van Aalsmeer zijn gevuld met kunst, er worden workshops gegeven en er wordt een uitgaansavond voor en door jongeren georganiseerd.

Gratis workshops Cultuurpunt Aalsmeer tijdens Flower Festival in The Beach

Aankomende zaterdag en zondag vindt het jaarlijkse Aalsmeer Flower Festival weer plaats. Ook dit jaar maakt Cultuurpunt Aalsmeer daar deel van uit. Beide dagen staat het Cultuurpunt met diverse workshops, zoals muziek, dans, circus en stopmotion, op het Kinderplein in The Beach.

Jongeren organiseren eigen culturele uitgaansavond met rapper Riffi en designer Manpowerr

Volgende week zaterdag, 23 juni, organiseren de derdejaars leerlingen van Wellantcollege de Groenstrook hun eigen uitgaansavond in N201.

De Prijsuitreiking en proefexamens bij AAS

Op de een na laatste avond van het schaakseizoen waren 18 jeugdAzen naar het clublokaal gekomen, waarvan er 15 proefexamen deden in de stappen 1, 2, 3 en 4. Er werd hard gezwoegd, maar naloop was vrijwel iedereen klaar en zag het er goed uit.

Gratis kennismakingsworkshops Cultuurpunt Aalsmeer

De zomer staat weer voor de deur. Een mooi moment om kennis te maken met het cursusaanbod van Cultuurpunt Aalsmeer voor komend schooljaar. Deze maand trekt Cultuurpunt Aalsmeer daarom door Aalsmeer en Kudelstaart met diverse gratis workshops en jij kunt meedoen!

IkToon maand Aalsmeer geopendStem op uw favoriete Amazing Amateur!

Afgelopen vrijdag, 1 juni, is de landelijke IkToon maand officieel van start gegaan, ook in Aalsmeer. In Het Oude Raadhuis werd het startschot voor deze amateurkunstmaand gegeven door wethouder Wilma Alink-Scheltema. Zij opende de expositie Amazing Amateurs in de Etalage en daarmee deze maand.

Pagina's