Lokaal lezersnieuws

Team Timmerman dit jaar weer op Koningsmarkt

Na een jaar van afwezigheid staat TeamTimmerman weer op de Koningsmarkt in de Zijdstraat en dit jaar voor het goede doel: Stichting Dag van je leven. Deze lokale stichting zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking.

Bingo voor KWF in Kloosterhof

Afgelopen dinsdag 17 april was de Alpe D’HuZes bingo in het Kloosterhof. Deze bingo is georganiseerd door Liesbeth Eijkelboom en Fia Wedema om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.

Flower Art Museum zoekt gastvrouwen/heren

Op 1 juli 2018 wordt in Aalsmeer het Flower Art Museum geopend. In het museum staat de verbeelding van bloemen en planten in de kunst centraal. Het museum zoekt enthousiaste vrijwilligers die willen helpen om het museum open te stellen.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Informatieavond Vrijeschool Mijdrecht: leerlijn van groep 3 t/m groep 8

Vrijdag 20 april organiseert het Initiatief Vrije School Groene Hart opnieuw een informatieavond voor geïnteresseerde ouders van (bijna) kleuters of oudere basisschoolleerlingen.

De Meerse met trots opnieuw hoofdsponsor Venniper Koniniginnerit

Voor het 15e jaar is De Meerse accountants en adviseur met trots de hoofdsponsor van de Venniper Koninginnerit.

Jack Aldewereld weer in Uithoorn

Tijdens de Holocaust is bijna de gehele familie van Jack Aldewereld vermoord in de concentratiekampen. Vorig jaar kwam Jack naar Uithoorn om de plaquette bij het Spoorhuis met daarop de namen van oorlogsslachtoffers uit Amstelhoek, De Kwakel en Uithoorn te onthullen.

Zeker half miljoen apps voor contactloos betalen gedownload

Steeds meer mensen betalen met hun smartphone aan de toonbank. Met de speciale betaalapp op een moderne Android telefoon kan contactloos worden betaald op dezelfde manier als met een betaalpas. Momenteel zijn er zeven banken die deze dienst aanbieden.

een dramatisch toneelstuk met gitzwarte humor

Toneelvereniging Kudelstaart heeft maandenlang gerepeteerd voor het toneelstuk Familie… nu het nog kan. Zaterdag 14 april gaat het stuk in première in het dorpshuis van Kudelstaart. 

Een dramatisch toneelstuk met gitzwarte humor

Toneelvereniging Kudelstaart heeft maandenlang gerepeteerd voor het toneelstuk Familie… nu het nog kan. Zaterdag 14 april gaat het stuk in première in het dorpshuis van Kudelstaart. 

Pagina's