Lokaal lezersnieuws

Fotograaf Axel Drenth genomineerd voor Bruidsfoto & Film Award 2018

Op 15 januari 2018 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2018. Axel Drenth uit Aalsmeer is genomineerd in de categorieën emotie, family & friends en bruidspaar.

Shoeby doneert kleding aan weeskinderen in Oeganda

De Aalsmeerse stichting Kinderhulp Afrika ontving van de winkelketen Shoeby in de Zijdstraat kleding en schoenen voor de weeskinderen op het project in Oeganda. De stichting bekommert zich al 30 jaar om de weeskinderen in dit land, door hen te voorzien van maaltijden, onderdak en scholing.

2e Meetup GroenLinks Aalsmeer

Daag GroenLinks uit op 2e meetup over Duurzaamheid op 17 januari

IVN vogelcursus voor beginners

Leer vogels kennen met IVN

Kijkt u wel eens naar vogels in de tuin? Vraagt u zich wel eens af welke vogel u zo prachtig hoort zingen? Wilt u meer weten over weide-, water en tuinvogels ?

Gaan Noord-Hollanders zich in 2018 beter wapenen tegen internetcriminelen?

48% van alle Nederlanders maakt zich zorgen over zijn digitale veiligheid, blijkt uit het Nationaal Cybersecurity Bewustzijnsonderzoek 2017.

Zonnebloem Aalsmeer

Een gezellige en warme december maand met de Zonnebloem Aalsmeer.

Het Hoge Heem schenkt aan "Help ons Helpen 0297"

Dinsdag 19 december jl vond de jaarlijkse kerstborrel voor personeel en vrijwilligers in Het Hoge Heem plaats, waarbij zij, net als vorig jaar, op een door Het Hoge Heem georganiseerde kerstmarkt hun eigen kerstpakket konden samenstellen bij de kraampjes die bij Het Hoge Heem klaarstonden.

Drukke dagen voor Aalsmeers Vrouwenkoor 'VIVACE'

Vorige week vrijdagmiddag togen de dames van 'Vivace' naar Verzorgingshuis 'De Groenelaan' in Amstelveen waar ze waren uitgenodigd voor het geven van een kerstconcert.

GroenLinks Aalsmeer, stelt kandidatenlijst en verkiezingsprogramma vast

GroenLinks, een programma van waarde(n). Zo heet het programma waarmee GroenLinks Aalsmeer aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart aanstaande gaat meedoen. Ronald Fransen is door de leden unaniem als lijsttrekker gekozen.

Pagina's