Sport lezersnieuws

Uitslagen ZABO ronde 11

Aalsmeer - De ZABO zaalvoetbalcompetitie werd zaterdag 17 maart in de Proosdijsporthal voortgezet met de elfde speelronde. De uitslagen in de Kudelstaartse hal waren als volgt: IBH Aalsmeer tegen LEMO 2-3. Football Fanatics tegen Polonio Aalsmeer 3-4. Met & Co tegen Koning Nieuwendijk

Koud en zonnig Openingstoernooi

Jeu de boules wordt vaak gezien als een zomersport en vakantiespel.

D66 voert campagne voor kansen voor iedereen

D66 gaat in gesprek met inwoners over de kansen die zij zien om het hier nog prettiger te maken, en over onze plannen om dat samen met hen te bereiken. En dat doen we niet alleen in verkiezingstijd.

PvdA, Zeker zijn van een leefbare wijk

Afgelopen maandag was de PvdA in Nieuw Oosteinde.  De middag schoonmaakactie begon in de Koningstraat, langs de Mikado naar het Poldermeesterplein.

Speelronde 11 van de ZABO in de Proosdijhal

Aalsmeer – De elfde speelronde van de ZABO competitie vindt plaats in de Proosdijsporthal aan de Edisonstraat in Kudelstaart. Het programma van zaterdagavond 17 maart aanstaande ziet er als volgt uit: om 19.00 uur begint IBH Aalsmeer tegen LEMO.

ZABO zaalvoetbal titel lonkt voor Polonia Aalsmeer

De zaalvoetbalploeg van Polonia Aalsmeer is weer een stap dichterbij de ZABO-titel 2018 gekomen. De lijstaanvoerder won afgelopen weekend de competitie wedstrijd terwijl directe achtervolger Met & Co punten liet liggen.

beginnersworkshop Nordic Walking

Beginnersworkshop Nordic Walking in het A'damse Bos op zondagmorgen 18 maart 2018.

Beginners workshop Nordic Walking

Beginnersworkshop Nordic Walking in het A'damse Bos op zondagmorgen 18 maart 2018.

IBH Aalsmeer stunt tegen koploper van de ZABO 

Polonia Aalsmeer liet afgelopen weekend dure punten liggen bij de ZABO zaalvoetbalcompetitie. De koploper stelde teleur want de ploeg wist tijdens de negende speelronde niet te winnen. Het laaggeklasseerde IBH Aalsmeer zorgde voor een stunt en hield de lijstaanvoerder op een gelijkspel.

Pagina's