Expositie van de woensdagavond Werkschuitschilders!

30-01-2018, 17:51 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 2 februari 2018, 14:30 tot 16:30

Locatie:

Nobelhof 1, Aalsmeer
Wijkcentrum Voor Elkaer
Aalsmeer

De woensdagavond Werkschuit schilders.

Vrijdagmiddag 2 februari a.s. om 14,30 uur opent mevrouw Lia Oudshoorn de expositie van de woensdagavond Werkschuitschilders in wijkcentrum Voor Elkaer in Kudelstaart.

De woensdagavond Werkschuitschilders is een groep mensen die al vele jaren samen een cursus tekenen en schilderen volgen bij de Werkschuit in Aalsmeer.

Soms met bloed, zweet en tranen maar meestal met heel veel plezier schilderen zij diverse onderwerpen, zoals stillevens, portretten, abstracten, landschappen en vrolijke schilderijen. Ook gezamenlijke opdrachten worden niet geschuwd.

Ieder schildert met zijn / haar eigen stijl, inbreng en interesse onder leiding van docente Lia Oudshoorn.

In de zomer wordt er ook altijd een buiten schilder dag georganiseerd. Afgelopen zomer was dat op de Historische Tuin, het jaar ervoor op het Stokkeland.

Bent u nieuwsgierig naar de schilderachtige diversiteit van deze groep en wilt u van henzelf de verhalen achter de geëxposeerde werken horen? Kom dan naar wijkcentrum Voor Elkaer, Nobelhof 1, in Kudelstaart of loop eens binnen op woensdagavond tussen 19,30 en 22,00 uur, Baccarastraat 15. U kunt de schilders dan, in volle concentratie, in aktie zien.