• Wijkpunt 'Voor Elkaer'

    Mandy van der Zwaard

Hollandse week in Wijkpunt 'Voor Elkaer'

11-05-2018, 18:41 | Lezersnieuws | mandy vdzwaard

Datum:

dinsdag 22 mei 2018, 00:00 tot vrijdag 25 mei 2018, 00:00

Locatie:

Nobelhof 1
Wijkpunt 'Voor Elkaer'
Kudelstaart

Hollandse week in Wijkpunt Voor Elkaer

KUDELSTAART In de week van 22 tot en met 25 mei gaat het wijkpunt Voor Elkaer (55+) terug in de tijd. Terug naar de jaren van ABBA, de BeeGees, autoloze zondag en Bonanza. Maar ook zaken als de klikklak, grammofoonplaten en nog veel meer herinneringen komen voorbij. Ook het eten was in de jaren 70 anders dan dat we nu gewend zijn en dus zijn de menus aangepast. Deze week bijvoorbeeld: stamppot hete bliksem met een huzarenslaatje vooraf en griesmeelpudding met bessensap toe. Elke dag is er een ander drie gangen menu voor een redelijke prijs.

ACTIVITEITEN Het team van Voor Elkaer heeft een gevarieerd programma gemaakt en gezamenlijk willen we die tijd nog even herbeleven. Op dinsdag 22 mei is er om 10.30 uur een muzikale bingo, dinsdagmiddag een schilderscursus, woensdagmiddag een lezing van molenaar Geert Buys. Op donderdagochtend, spelletjes en vrijdagmiddag een optreden van het Vrouwenvisserskoor Haring met ui. Uiteraard ontbreekt ook het Aspergemenu niet.

INFORMATIE Deelnemen aan één of meerdere activiteiten? Vragen over het menu of informatie over het volledige programma? Loop dan even binnen bij het Wijkpunt, Nobelhof 1, centrum Kudelstaart. Het is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er zijn volop gratis parkeerplaatsen. Ook een blauwe kaart is niet nodig. Voor inlichtingen en reserveringen kunt u bellen met: 0297- 820979.