• jurk winactie , La Superba

    Foto Crystalline

Maak je bruiloft nog mooier met WeddingFair: win jouw trouwjurk!

12-02-2018, 10:42 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 18 februari 2018, 11:00 tot 17:00

Locatie:

Langs de Akker 3, Aalsmeer
Emergohal
Aalsmeer

Maak je bruiloft nog mooier met WeddingFair: win jouw Trouwjurk!

Eindelijk is het weer zo ver, WeddingFair komt eraan! Op zondag 18 Februari 2018 is er weer een fantastische bruidsbeurs in De Emergohal te Amstelveen. Het wordt opnieuw een sfeervolle dag waar toekomstige echtparen inspiratie kunnen opdoen voor DÉ grote dag en wie weet wel een geweldige prijs winnen met de #Loveandwin actie. Iedereen is welkom en de entree is gratis!

Komt jouw grote dag eraan en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het hoog tijd om een bezoek te brengen aan WeddingFair. De trouwbeurs met alle gemakken op het gebied van trouwen. Op deze beurs kom je oog in oog te staan met verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften en alles wat hiermee te maken heeft, zij helpen jou graag een handje op weg. Ook kun je dit jaar meedoen met de #Loveandwin actie, waarmee je kans kunt maken op geweldige prijzen.

Organiseer de bruiloft die je zelf wilt, niet de bruiloft die anderen je aanpraten

Tijdens een WeddingFair kom je oog in oog te staan met ruim 40 professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Zij kunnen jou inspiratie geven, of jou eventueel helpen met het verwezenlijken van jouw unieke persoonlijke wensen, want ten slotte het is jouw dag.

#loveandwin jouw Trouwjurk

Om te vieren dat ze meer dan 25.000 fans hebben op de facebook-pagina pakt WeddingFair groots uit.

Op de 18e kan de aanstaande bruid een fantastische Trouwjurk te winnen. Een zacht glanzende baljurk waarin de bruid zich écht de Prinses op haar eigen trouwdag voelt. De trouwjurk heeft een adviesprijs

van € 1.500,-

Weddingplanner Cadeau

Ook ontvangen alle bruidsparen die de beurs bezoeken gratis een unieke trouwagenda. De vernieuwde editie heeft een 24-maanden bulletjournal om jouw persoonlijke trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later. Mag je -ook al weer gratis- meenemen. Met de Trouwagenda (winkelprijs 10 euro) regel je ook alle afspraken en leveranciers en houd je nauwkeurig zicht op het budget en de planning.

Workshop

Maak samen met je geliefde een wedding-moordboard. Een moodboard kan helpen om jouw mooiste dag beter in beeld te krijgen. Door de losse gedachten op een moodboard in beeld te brengen wordt de puzzel van jouw trouwdag één plaatje. Vertaal je gedachten in beelden en kleuren. Nu kun je zonder stress de dag verder plannen én de passende leveranciers selecteren. De workshop wordt je gratis aangeboden.