Muziek- en zangavond "Samen-op-Weg naar Kerst"

29-11-2017, 10:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 10 december 2017, 19:00 tot 20:00

Locatie:

Bilderdammerweg , Kudelstaart
Kerkelijk centrum De Spil
Kudelstaart

Zondagavond 10 december slaan Chr. Muziekvereniging "Sursum Corda" en Interkerkelijk Koor "Song of Joy" de handen inéén en nodigen u gezamenlijk uit voor een Muziek- en Zangavond in kerkelijk centrum "De Spil" aan de Bilderdammerweg in Kudelstaart. De avond begint om 19.00 uur en de toegang is gratis (collecte bij de uitgang voor de onkosten).

Enkele jaren geleden namen Sursum Corda en Song of Joy al eens samen deel aan een Kerstzangavond. Deze samenwerking beviel zo goed dat men elkaar dit jaar weer opzocht om als voorbereiding op Kerst een muziek- en zangavond te organiseren. Het wordt een avond waarin u kunt luisteren naar mooie muziek en koorzang, maar waar u ook zelf uitgenodigd wordt om mee te zingen. De liederen en muziek worden afgewisseld met een gedicht en een korte overdenking door ds. Hans van Dalen. Sursum Corda en Song of Joy hopen u met deze avond in de kerststemming te brengen en u voor te bereiden op het feest van de geboorte van Jezus Christus.

U wordt van harte uitgenodigd deze avond mee te maken op zondag 10 december om 19.00 uur (zaal open om 18.30 uur) in kerkelijk centrum De Spil, Bilderdammerweg te Kudelstaart.