• Badeendenrace

    SMS/ITH

Spectaculaire badeendenrace Oosterbad

14-05-2018, 12:49 | Lezersnieuws | Joan Vaes

Datum:

zaterdag 2 juni 2018, 14:00

Locatie:

Mr. Jac. Takkade 1
Het Oosterbad
Aalsmeer

Het eerste goede doel is Heart4Children. Deze stichting helpt weeskinderen onderdak en scholing te geven in Oeganda.

Het tweede doel is Het Oosterbad. Vernieuwing en verbetering van het terras was noodzakelijk maar ook kostbaar.

Hoe werkt de badeendenrace? Op zaterdag 2 juni a.s. zullen om 14:00 uur een paar duizend badeenden te water worden gelaten in Het Oosterbad. Dit zal een schitterend gezicht zijn! De eenden die het eerst over de finish komen maken kans op prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door Aalsmeerse ondernemers.

Wilt u ook een eend? Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Op verschillende locaties en bij verschillende personen zijn genummerde ? en dus unieke- badeenden te koop.

Leden van Het Oosterbad spelen gratis mee met hun lidmaatschapsnummer ? mits zij aanwezig zijn -, niet-leden betalen ?2,50 per eend (5 eenden voor ?10,-).

Op de website van Het Oosterbad is het mogelijk om een of meerdere badeenden aan te schaffen via een iDeal-constructie. Overige verkoopadressen zijn:

-The Beach -Engel rozen Legmeerdijk -Vooges brood en banket -Gebr. Eveleens -Annemiekes Kramerie -Hartelust bv -bestuursleden van Het Oosterbad en Heart for Children

Wat is er te winnen? Veel ondernemers hebben een aantal prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Een paar hoofdprijzen: een Samsung LED-tv, een Nespresso-apparaat (firma Hartelust), een fiets (Bert de Vries), een motorgrasmaaier (Gebr. Eveleens), maar ook kappersbonnen (Estilo), een merkzonnebril (Nico Optiek), diner- en boodschappenbonnen kortom: heel veel.

De badeendjes zijn te bestellen via http://www.hetoosterbad.nl/badeendenrace/