• Deelnemer spinningmarathon afgelopen jaar

    Marjorie Noë

Spinningactie voor ernstig zieke kinderen

27-08-2018, 16:01 | Lezersnieuws | Thinka Sanderse

Datum:

zaterdag 23 maart 2019, 10:00

Locatie:

Dreef 7
Zwembad de waterlelie
Aalsmeer

Samen fietsen voor blijvende herinneringen aan kinderen die gaan overlijden aan een ziekte. Dat is het doel van de marathon Spinning for Memories die op zaterdag 23 maart 2019 wordt gehouden in Sportcentrum De Waterlelie in Aalsmeer.

Van 10.00 tot 16.00 uur fietsen teams bestaande uit maximaal drie deelnemers onder leiding van ervaren spinninginstructeurs geld bij elkaar voor Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt audio- en videoportretten van kinderen met een beperkte levensverwachting. Als waardevolle herinnering voor hun nabestaanden.

De spinningmarathon is een onderdeel van de actiedag Let?s Make Memories, waarbij de lokale omroepen van Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel en ziekenhuis Amstelveen de handen ineen slaan voor Stichting Living Memories. Tijdens de eerste editie van Let?s Make Memories afgelopen jaar werd ?12.000,- opgehaald.

Inschrijven voor de spinningmarathon kan via de website letsmakememories.nu. Meer informatie over het werk van Stichting Living Memories vind je op www.stichtinglivingmemories.nl.