• The Police

    The Police

Tribute to The Police in The Shack

24-09-2017, 12:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 1 oktober 2017, 16:00 tot 19:00

Locatie:

Schipholdijk 253b, Aalsmeer
The Shack
Aalsmeer

Heb je Sting of The Police altijd al een keer live mee willen maken? Deze tribute band laat je geloven dat je erbij was! Twee keer eerder stond deze band met heel veel succes op het Shack-podium, en iedereen die erbij was dacht hetzelfde; wat is dit gruwelijk goed!!

Als je je ogen dicht doet lijkt het alsof je bij een concert van Sting of The Police aanwezig bent. Beleef de verbazingwekkende gelijkenis tussen de stem van Bauke en die van Sting, met een uitzonderlijk goeie band in een eerbetoon aan de pophelden van toen.

Drummer Bauke Bakker (bekend van Bertolf en Her Majesty) had van jongs af aan al een voorliefde voor de muziek van The Police en later ook Sting. Dat was voor hem als drummer een enorme inspiratiebron, met name het spel van Stewart Copeland.

Toen bleek al vrij snel dat hij naast drummen ook nog eens geweldig goed kon zingen. En niet zomaar, namelijk met bijna hetzelfde stemgeluid als dat van Sting! Die voorliefde voor de muziek van Sting en The Police resulteerde al gauw in het opzetten van deze Sting & The Police tribute band.

De 4-koppige band bestaat uit: Bauke Bakker (drummer en zanger), Sebastiaan van Olst (bassist), Micha Wink (toetsenist) en Ruud van Halder (gitaar).

Deze vier tópklasse muzikanten duiken helemaal tot in de puntjes in de muziek en de sounds van Sting en The Police. Zo hoor je goed de verschillen tussen de rauwe rock nummers van The Police en de mooie, gevoelige liedjes van Sting. Wie kent ze niet, de klassiekers als So lonely, Roxanne, Can't stand losing you, Message in a bottle, e.v.a. Bauke, Ruud, Sebastiaan en Micha maken een toertje door het alom bekende repertoire van The Police, en ook de "juweeltjes" van Sting zullen zeker niet ontbreken! Een middag die je niet mag, niet kan en absoluut niet wilt missen!!

Entree 10,00