• Eén van de deelnemers aan de spinningactie.

    Marjorie Noë

Beleef de actiedag voor Stichting Living Memories

19-03-2019, 08:39 | Lezersnieuws | thinka

De regio Aalsmeer komt op zaterdag 23 maart in actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor blijvende herinneringen aan kinderen die ernstig ziek zijn. Je bent van harte welkom om deze sportieve en bijzondere dag mee te beleven in Sportcentrum De Waterlelie.

Spinnen voor het goede doel
Om 10.00 uur wordt het startschot gegeven voor de spinningactie Spinning for Memories. Zo’n veertig teams stappen op de fiets om zoveel mogelijk geld op te halen. De deelnemers houden de trappers zes uur draaiend onder leiding van professionele instructeurs.

Programma sporthal De Waterlelie
10.00 uur         Startschot spinningmarathon
16.00 uur         Einde spinningmarathon
16.15 uur         Actie judoschool Ron van Raaphorst
16.30 uur         Begin barbecue
17.00 uur         Optreden band Hollands Diep
18.00 uur         Overhandiging cheque ‘Dylan in actie’ 
18.15 uur         Bekendmaking opbrengst actiedag
18.30 uur         Einde

Voor kinderen
Vanaf 15.00 uur zijn er verschillende kinderactiviteiten in de sporthal. Zo kan er geknutseld worden en kunnen kinderen zich laten schminken. Ook lopen er cliniclowns rond.

Radio-uitzending lokale omroepen
Van de hele actiedag wordt verslag gedaan op de lokale omroepen Radio Aalsmeer, RTV Amstelveen, MeerRadio, RickFM, JammFM en Radio Tulipa. Deze zes zenders houden vanuit de studio van Radio Aalsmeer speciaal voor Stichting Living Memories een gezamenlijke marathonuitzending. Van 9.00 tot 19.00 uur zenden zij gelijktijdig hetzelfde programma uit.

Stichting Living Memories
De gehele opbrengst van deze actiedag gaat naar Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt video’s van kinderen die gaan overlijden aan een ziekte. Als blijvende herinnering voor hun ouders, broertjes en zusjes.

Voor meer informatie kijk je op www.letsmakememories.nu. Meer informatie over het werk van de stichting vind je op www.stichtinglivingmemories.nl.