• Jonas (links) en Laurens presenteren iedere vrijdag Let's Go op Radio Aalsmeer

    Arjen Vos

Carnaval en circus bij Let's Go op de radio

12-02-2019, 08:51 | Lezersnieuws | Ilse

rijdag is er een extra lange uitzending van het programma Let’s Go op Radio Aalsmeer. Jonas Ponsen en Laurens Niezen zijn maar liefst twee uur te horen tussen 18.00 en 20.00 uur met een gezellige uitzending die ze speciaal maken voor de jongste luisteraars en hun gezin.

De jongens krijgen hoog bezoek in de radiostudio, want een heuse prins- en prinses komen langs. Aik Maarse en Floor Mathijsen zijn tijdens het carnaval in Kudelstaart de jeugdprins- en prinses. Ze komen samen met Ronald Stolwijk van carnavalsvereniging De Pretpeurders vertellen wat deze belangrijke functie inhoudt en wat er allemaal gaat gebeuren in ‘Poelgilderdam’.

Ook komt er iemand van de Binding naar de studio om te vertellen over de circusdag die in de voorjaarsvakantie georganiseerd wordt voor kinderen in de Proosdijhal. Jonas mag volgende week vanuit de Westplas Mavo samen met Jade en leerkracht Dorine naar Malawi voor een Edukansproject. Ze gaan er uitgebreid over vertellen in de uitzending. En natuurlijk is er weer heel veel leuke muziek en krijg je tips om je niet te vervelen in de voorjaarsvakantie.  

Kinderen die het leuk vinden om een keer naar de studio te komen om te vertellen over iets bijzonders wat ze hebben meegemaakt of gaan doen of een muzikaal talent hebben, zijn altijd welkom. Stuur maar een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl.