• Trommelen op het Kinderplein vorig jaar

    Cultuurpunt Aalsmeer

Gratis workshops Cultuurpunt Aalsmeer tijdens Flower Festival in The Beach

11-06-2018, 12:38 | Lezersnieuws | Cp

Aankomende zaterdag en zondag vindt het jaarlijkse Aalsmeer Flower Festival weer plaats. Ook dit jaar maakt Cultuurpunt Aalsmeer daar deel van uit. Beide dagen staat het Cultuurpunt met diverse workshops, zoals muziek, dans, circus en stopmotion, op het Kinderplein in The Beach.

Zowel zaterdag 16 als zondag 17 juni vinden er in The Beach Aalsmeer van 11.00 tot 17.00 uur diverse workshops plaats. De workshops waaraan je mee kunt doen maken deel uit van het nieuwe cursusaanbod van Cultuurpunt Aalsmeer, dat na de zomer van start gaat. De ideale manier dus om alvast kennis te maken met een aantal van de cursussen van Cultuurpunt Aalsmeer! Gedurende dit weekend wordt in The Beach ook de verkiezing van de nieuwe Kinderburgemeester.

Het programma Zaterdag 16 juni staat helemaal in het teken van circus en muziek. Heb jij altijd al eens op een eenwieler willen rijden of willen jongleren, dan is dit je kans. En wil je even helemaal losgaan op de trommels en een vette beat neerzetten, dan moet je ook zeker langskomen!

Op zondag kun je aan de slag met het maken van een stop motion filmpje op de iPad. Verzin je eigen verhaal en laat de gekste materialen tot leven komen in je eigen ontworpen film! Wil je liever lekker bewegen, dan kun je meedoen met één van de dansworkshops.

Met alle workshops mag je gratis meedoen! Kom jij ook?