LEMO scoort punten bij de ZABO competitie

05-03-2019, 13:24 | Lezersnieuws | PR

De twaalfde speelronde van de ZABO zaalvoetbal competitie werd afgelopen weekend gespeeld in de Proosdijsporthal in Kudelstaart. De titelstrijd lijkt dit seizoen te gaan tussen twee teams. Polonia Aalsmeer voert de ranglijst aan en heeft drie punten méér ten opzichte van de nummer 2, Football Fanatics. Met nog zes wedstrijden op de speelkalender krijgt de ZABO mogelijk een spannende slot van de competitie, temeer omdat de nummers één en twee van de stand elkaar nog één keer ontmoeten.

Afgelopen zaterdag 2 maart werd speelronde 12 geopend door de ploegen van LEMO en Woei. Eerstgenoemd team won de wedstrijd met 8-3 en is door de zege een plaatsje gestegen in de ranglijst. Vervolgens verschenen de spelers van Amsec Piller en HFC Haarlem op de speelvloer. Ondanks dat Amsec Piller in de slotfase een man meer had als de tegenstander wist de ploeg geen overwinning af te dwingen. Het duel eindigde met een gelijkspel en de punten werden gedeeld, einduitslag 4-4. Football Fanatics moest het opnemen tegen International Smokers Team. Football Fanatics wilde natuurlijk drie punten scoren om in het spoor te blijven van de koploper. Dát gebeurde ook, zij het nipt. De zaalvoetbalpartij eindigde met de cijfers van 4-3 voor Football Fanatics. De vierde wedstrijd van de avond ging tussen Green Fingers Uitzendbureau en Joga Bonito. Helaas was de scheidsrechter tijdens de tweede helft genoodzaakt om het duel te staken. Op het moment van staken gaf het scorebord 2-1 aan voor Green Fingers Uitzendbureau. De slotwedstrijd tussen lijstaanvoerder Polonia Aalsmeer en Street Football Team kreeg de eindstand van 5-0 toebedeeld.

STAND:
Polonia Aalsmeer 12-31, Football Fanatics 12-28, Green Fingers Uitzendbureau 11-21, Joga Bonito 11-20, Amsec Piller 12-20,  HFC Haarlem 12-16, International Smokers Team 12-15, LEMO 12-12, Street Football Team 12-10, Woei 12-0.

De dertiende speelronde van de ZABO competitie staat geprogrammeerd voor zaterdagavond 23 maart in sporthal de Bloemhof. Meer informatie is te vinden op de Zabo-website: www.zaboaalsmeer.nl