• Nieuwe vlaggen in Aalsmeer Centrum

    Karin de Veij

Nieuwe vlaggen met Aalsmeers tintje

15-05-2018, 10:46 | Lezersnieuws | Karin

Heeft u ze al zien hangen? De nieuwe vlaggen in de vlaggenmasten in Aalsmeer Centrum. De vlaggen wapperen op zes plekken in het centrum en zijn eigendom van de stichting Ondernemersfonds Meer Aalsmeer (voorheen winkeliersvereniging Aalsmeer Centrum). De foto’s op de vlaggen zijn gemaakt door de Aalsmeerse fotografen Arjen Vos en Kick Spaargaren. Op verzoek van de stichting hebben zij verschillende Aalsmeerse plaatjes ingestuurd. Het bestuur van Meer Aalsmeer heeft hieruit een selectie gemaakt voor de nieuwe vlaggen. De stichting Sinterklaas in Aalsmeer verzorgt sinds dit jaar de vlaggenwissels zodat de vlaggen er het hele jaar tip top bij hangen. Hiermee spekken zij de kas voor de jaarlijkse Sinterklaasintocht in november. Een mooie Aalsmeerse samenwerking waar we trots op kunnen zijn.
 
Mogelijk gemaakt door de ondernemers
Iedere ondernemer in het centrum, van kleine zelfstandige tot grootwinkelbedrijf, levert een financiële bijdrage aan het ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Het geld wordt gebruikt om de positie van het centrum te versterken, bijvoorbeeld door de aankleding te verfraaien, door promotiecampagnes op te zetten en door activiteiten te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de feestverlichting in de straten in de donkere maanden van het jaar, de 80 bakken met Geraniums die onlangs weer zijn opgehangen aan de lantaarnpalen door het hele winkelgebied, de organisatie van de verschillende markten, leuke klantenacties, gezamenlijke advertenties en natuurlijk de mooie vlaggenmasten in het centrum. 

Promotie van Aalsmeerse evenementen
De middelste vlaggenmasten kunnen gehuurd worden voor de promotie van verschillende Aalsmeerse evenementen. Zo komen eind augustus twee weken lang de vlaggen van Vuur en Licht in de vlaggenmasten te hangen. Ook interesse in deze mooie promotie voor een evenement? Stuur dan een mail naar info@meeraalsmeer.nl.

Op de foto van links naar rechts: Kick Spaargaren (fotograaf voor o.a. Nieuwe Meerbode en Feestweek), Mike v.d. Laarse (namens Stichting Sinterklaas in Aalsmeer en organisatie Vuur en Licht), Arjen Vos (fotograaf en hoofdredacteur Aalsmeer Vandaag) en Lucas Schoonebeek (manager AH Praamplein en voorzitter ondernemersfonds Meer Aalsmeer)