Slotronde ZABO in sporthal de Waterlelie

20-05-2019, 21:55 | Lezersnieuws | PR

Aalsmeer – De ZABO zaalvoetbalcompetitie wordt zaterdagavond 25 mei afgesloten met de achttiende en laatste speelronde van het seizoen 2018/2019. De locatie voor de slotronde is gewijzigd, er wordt namelijk gezaalvoetbald in sporthal De Waterlelie aan de Dreef 7 in Aalsmeer!

Dit is bijzonder te noemen want nooit eerder heeft er een ZABO competitie-ronde plaatsgevonden in deze sporthal. De reden van het verplaatsen heeft alles te maken met het feit dat de Aalsmeerse handballers gaan strijden om de landstitel waardoor sporthal de Bloemhof niet beschikbaar is.

Het programma van de seizoen afsluitende avond ziet er als volgt uit: om 19.00 uur begint International Smokers Team tegen Joga Bonito. Om 19.45 uur speelt Polonia Aalsmeer tegen het team van Woei. Om 20.30 uur Amsec Piller tegen Green Fingers Uitzendbureau en om 21.15 uur Football Fanatics tegen de ploeg van LEMO. De wedstrijd Street Football Team tegen HFC Haarlem gaat op voorhand niet door. Na afloop vindt in de kantine de prijsuitreiking plaats. Supporters en overige sportliefhebbers zijn van harte welkom om langs te komen.

Meer informatie is te vinden op de Zabo-website: www.zaboaalsmeer.nl