• Topkandidaten D66 Aalsmeer

    Judith Keessen

Team D66 Aalsmeer is klaar voor de verkiezingen

08-12-2017, 14:50 | Lezersnieuws | D66 Aalsmeer

Kansen voor iedereen. Dat is de titel van het ambitieuze Programma waarvoor D66 zich in de komende raadsperiode in Aalsmeer en Kudelstaart gaat inzetten. En dat doen de sociaal-liberalen met een sterk kandidatenteam. Zoals bij D66 gebruikelijk bepaalden de leden per e-voting de plaats van de kandidaten op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Gisteren werd die volgorde in de Algemene Ledenvergadering bekend gemaakt. Het Programma 'Kansen voor iedereen' is hun opdracht voor de komende vier jaar.

Zo ziet de complete lijst van D66 Aalsmeer voor de verkiezingen op 21 maart 2018 eruit:

1. Wilma Alink-Scheltema

2. Willem Kikkert

3. Judith Keessen

4. Pim van Riet

5. Sybrand de Vries

6. Joop de Ruiter

7. Jeffrie van der Tol

8. Heleny Wingelaar

9. Harry Stokman

10. Marco Brouwer

11. Ulla Eurich

12. Quinten Bunschoten

13. Sem van Hest

14. Rik Rolleman

15. Frank Steijn

16. Stefanie van Vliet

"We gaan voor vier zetels en ik heb er zin in om met dit sterke team campagne te voeren," zo lijsttrekker Wilma Alink-Scheltema. "Onze ambitie is 'Kansen voor iedereen'. Kansengelijkheid is nog lang geen realiteit in deze gemeente. Daarom zetten we volop in op preventie, goed onderwijs, een sterke circulaire economie met veel nieuwe kansen op werk en een duurzame, groene leefomgeving waar iedereen prettig en betaalbaar kan wonen. En: inwoners krijgen van D66 een stevige vinger in de pap."

Op de foto staand v.l.n.r. Jeffrie van der Tol, Joop de Ruiter, Wilma Alink-Scheltema, Pim van Riet; zittend v.l.n.r.: Judith Keessen, Sybrand de Vries, Willem Kikkert, Heleny Wingelaar.