Uitslagen ZABO zaalvoetbal speelronde 3

05-11-2018, 12:24 | Lezersnieuws | PR

Aalsmeer - Afgelopen weekend werd er bij de ZABO zaalvoetbalcompetitie weer fanatiek gestreden om de wedstrijdpunten. In dit nog prille seizoen zijn na de derde speelronde twee ploegen met de ongeslagen status, te weten Football Fanatics en HFC Haarlem. De twee koplopers hebben beide de volle buit gescoord van 9 punten uit 3 wedstrijden. Daaronder staan 3 achtervolgers genoteerd met 6 punten uit 3 duels. Speelronde 3 vond zaterdagavond 3 november plaats in de Kudelstaartse Proosdijsporthal en de aftrap van de 1e wedstrijd werd verricht om 18.35 uur. LEMO speelde de openingswedstrijd tegen het team van Woei. De ploeg van LEMO had geen moeite met de hekkensluiter van de ranglijst en zegevierde met 5-0. Vervolgens trad Amsec Piller aan tegen HFC Haarlem. Laatstgenoemd team bleek deze avond te sterk en sloot de zaalvoetbalpartij af met een riante 2-11 overwinning. HFC Haarlem is nu (op doelsaldo) de nieuwe koploper van de ZABO-competitie. De derde wedstrijd ging tussen Polonia Aalsmeer en Street Football Team en eindigde met de cijfers van 5-1 in het voordeel van Polonia Aalsmeer. De ontmoeting tussen Football Fanatics en International Smokers Team bleek vooral spannend in de eerste helft. Football Fanatics scoorde vlak voor de wissel het tweede doelpunt en ging de rust in met een 2-0 voorsprong. Tijdens de tweede helft werd die voorsprong succesvol verdedigd. Football Fanatics scoorde in het tweede bedrijf nog vier doelpunten erbij en uiteindelijk kwam er een 6-0 eindstand op het scorebord te staan. Het slotakkoord 3 werd gegeven door de teams van Joga Bonito en Green Fingers Uitzendbureau. Dit was de meest 'snelle' wedstrijd van de avond. Het publiek zag goed technisch zaalvoetbal dat zich afspeelde in een hoog tempo. Treffers  bleken schaars in de eerste helft, Joga Bonito ging de rust in met een 1-0 voorsprong. Vlak ná de wissel viel de gelijkmaker: 1-1. De pot zaalvoetbal bleef boeiend tot het laatste fluitsignaal. Green Fingers Uitzendbureau produceerde één doelpunt méér als hun tegenstander en won het duel met 2-3. 

 

  

HUIDIGE STAND:
De stand ziet er nu als volgt uit: HFC Haarlem 3-9, Football Fanatics 3-9, Polonia Aalsmeer 3-6, International Smokers Team 3-6, LEMO 3-6, Joga Bonita 3-3, Green Fingers Uitzendbureau 3-3, Amsec Piller 3-3, Street Football Team 3-0, Woei 3-0.

Speelronde 4 volgt zaterdag 10 november in de Proosdijhal. Meer informatie is te vinden op de Zabo-website: www.zaboaalsmeer.nl