• gezelligheid op het water

    Richard Zethof

Uitwaaien op de Westeinder met Dag van je Leven

10-06-2019, 23:26 | Lezersnieuws | Ilse

Aanstaande zaterdag houdt Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag vanuit jachthaven Kempers bij Leimuiden. Zaterdag zullen er zo’n vierhonderd mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking samen met hun begeleiding of familie voor een paar uurtjes kunnen genieten op één van de maar liefst 75 boten. Het is het bestuur van de stichting voor de zestiende keer gelukt om alle Ons Tweede Thuis-cliënten die mee wilden varen een plekje te geven aan boord.

Het belooft weer een groots spektakel te worden met na afloop live muziek in de jachthaven. Zingende DJ Dennis gaat er vast voor zorgen dat er verschillende polonaises gelopen kunnen worden. Hopelijk laat de zon zich ook nog zien zaterdag. Mochten de weersvoorspellingen goed genoeg zijn om te gaan varen, dan wordt het vast weer een groot feest op het water.

Zwemvesten-sponsor gezocht
Dag van je Leven heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en heeft daarom eigen zwemvesten aangeschaft. Dit was een grote uitgave van € 1.500,- en de stichting is nog op zoek naar een sponsor hiervoor.

Komt u zaterdag tussen elf en één uur gezellig versierde boten tegen op de Westeinderplassen? Vergeet dan vooral niet te zwaaien!