ZABO competitie wacht spannende eindfase

15-04-2019, 22:37 | Lezersnieuws | PR

Kudelstaart – Ook na het afgelopen weekend blijft het bijzonder spannend bij de ZABO zaalvoetbalcompetitie wat het kampioenschap aangaat. Koploper Polonia Aalsmeer en de nummer twee, het team van Football Fanatics, wonnen beide hun competitie-wedstrijd. Het verschil tussen de nummers één en twee van de ranglijst bedraagt slechts één wedstrijdpunt. Met nog drie speelronden op het resterende wedstrijdprogramma krijgt de ZABO competitie dus een uiterst ludiek en interessant slotakkoord.

De vijftiende speelronde van het Zabo-seizoen vond zaterdag 13 april in de Proosdijsporthal. Omstreeks half zeven verschenen de ploegen van Amsec Piller en Football Fanatics aan de aftrap. Amsec Piller had een week eerder lijstaanvoerder Polonia Aalsmeer nog verslagen maar ditmaal moest het team een kleine nederlaag incasseren. Football Fanatics wist de wedstrijd nipt te winnen met de cijfers van 5-6. Later op de avond trad Polonia Aalsmeer aan tegen het team van LEMO. Polonia Aalsmeer wilde natuurlijk bij deze zaalvoetbalpartij succes behalen om de koppositie te behouden. De lijstaanvoerder kreeg de punten niet kado maar uiteindelijk werd LEMO wel verslagen. Eindstand: 4-2. De overige uitslagen van speelronde 15 waren als volgt: Joga Bonito tegen Woei 5-0. HFC Haarlem tegen International Smokers Team 0-5. Green Fingers Uitzendbureau tegen Street Football Team 0-5.

STAND NA SPEELRONDE 15:

Polonia Aalsmeer 15-35, Football Fanatics 15-34, Green Fingers Uitzendbureau 15-30, Joga Bonito 15-29, Amsec Piller 15-24, International Smokers Team 15-19, Street Football Team 15-16, HFC Haarlem 15-16, LEMO 15-16, Woei 15-0.

De zestiende speelronde van de ZABO competitie volgt zaterdagavond 11 mei in sporthal de Bloemhof. Meer informatie is te bekijken op de website: www.zaboaalsmeer.nl