• Wethouder Robbert-Jan van Duijn met Hugo en Ilja van MEER Vastgoed

    Peter Maarsen

Viering hoogste punt 'Baccarastraat

07-10-2019, 13:43 | Lezersnieuws | Ilja

Viering hoogste punt project ‘Baccarastraat’

Op vrijdag 4 oktober vond de feestelijke viering van het hoogste punt plaats op de bouwlocatie. In het gebouw welke in 1957 in opdracht van de Rijksgebouwendienst als telefooncentrale werd gebouwd komen 9 appartementen. Alle appartementen zijn uniek en variëren in grootte van circa 47 vierkante meter tot ruim 72  vierkante meter. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte, berging en er wordt voldoende parkeergelegenheid geboden voor zowel bewoners als bezoekers.

Wethouder Robbert-Jan van Duijn feliciteerde alle kopers met de aankoop van een woning in dit eerste gasloze appartementencomplex in Aalsmeer. “Als wethouder ben ik vanaf hete begin bij dit project betrokken”, zei van Duijn. “Mooi om te zien hoe een oud wijkgebouw een nieuw leven krijgt in de vorm van woningen”. Dit project past binnen de doelstellingen van de gemeente Aalsmeer om woningen te realiseren voor 1- en 2 persoonshuishoudens.

Het project is een ontwikkeling van MEER Vastgoed uit Aalsmeer en ontworpen door ENZO architecten. De bouw wordt gerealiseerd door Newbouw uit Uitgeest en op 4 oktober konden zij de kopers melden dat de bouw mooi op schema ligt en oplevering zal naar verwachting plaatsvinden aan het eind van het eerste kwartaal 2020.