112

Aalsmeer- Vanmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Aalsmeerderweg terhoogte van tuincentrum het Oosten. 
AALSMEER De brandweer Aalsmeer moest dinsdag 26 november rond 10.00 uur in actie komen in de Rozenstraat. Een bewoner was gevallen en kon niet meer zelfstandig zijn woning verlaten. 
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER En opnieuw was het raak op de Hornweg. Een boodschappenbezorger zat vermoedelijk niet op te letten, of had wat moeite met het inschatten van de juiste hoogte van zijn voertuig. Hoe het ook zij, het eindigde met een vastgelopen bestelbus onder het viaduct van de N201.
AMSTELVEEN Maandagmiddag is een scooterrijder gewond geraakt bij een ongeval op het kuispunt Legmeerdijk/Beneluxbaan. De scooterrijder werd rond 15.454 uur geschept door een auto. Door de klap raakte zowel de scooter als de auto flink beschadigd. De scooterrijder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De...
AALSMEER De brandweer van de kazerne Aalsmeer moest woensdag rond het middaguur op pad naar Uithoorn. De spuitgasten verleenden daar assistentie bij de brandweer Uithoorn vanwege een woningbrand in de Monnetflat. Het bleek gelukkig met een sisser af te lopen. 
AALSMEER Twee jongens van 7 en 9 jaar oud kwamen maandagmiddag 4 november op het politiebureau melding doen van een granaat die ze hadden aangetroffen bij het voetbalveld ter hoogte van de Meervalstraat. Uit onderzoek bleek dat het om een gebruikte rookgranaat ging. De jongetje hebben goed gehandeld door de granaat te laten liggen, zo meldt de...
Aalsmeer- Maandagmiddag is op de Machineweg terhoogte van de Hollandweg de bestuurder van de bestelbus van de weg af geraakt en op zn zijkant beland in de berm.
AALSMEER  Vanmiddag omstreeks 13:15 uur heeft er kort een brand gewoed in een woning nabij Manege van Haastrecht (De Jong) aan de Mr. Jac. Takkade in Aalsmeer.
KUDELSTAART Het is een grote angst voor heel veel ouders, en een enkeling overkomt het ook nog: buitengesloten worden terwijl je kind alleen in huis is. Gelukkig is daar dan nog de brandweer om hulp te bieden.