112

AALSMEER Op de Legmeerdijk ter hoogte van de Lakenblekerstraat in Aalsmeer heeft rond 15.00 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een vrachtwagen kwam in botsing met een auto, de bestuurder van de auto is nagekeken door het ambulancepersoneel.
ROTTERDAM/AALSMEER De politie weet wie de vermoedelijk Poolse vrouw is die werd gezocht in verband met de dood van de Poolse Tomasz Tedorowicz begin juli. Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt tijdens een uitzending van tv-programma 'Opsporing verzocht'.
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER Hulpdiensten moesten gisteren rond 18.40 uur uitrukken voor een noodsituatie aan de Legmeerdijk. Eenmaal ter plaatste bleek er op het terrein van de Bloemenveiling een persoon te zijn aangetroffen in zijn vrachtwagen, zo meldt de brandweer Aalsmeer op Twitter. 
AALSMEER De politie waarschuwt voor Engelssprekende 'klusjesmannen' die actief zijn in Aalsmeer. Wijkagent Erik van den Brun adviseert inwoners niet in zee te gaan met deze lieden maar alleen erkende bedrijven in te huren en afspraken op papier te zetten.
AALSMEER De politie van Rotterdam is op zoek naar een vermoedelijk Poolse vrouw van 20 tot 30 jaar oud die in de omgeving van de hoek Cyclamenstraat/Ophelialaan in Aalsmeer woont. De vrouw wordt gezocht in verband met de dood van een Poolse man in Berkel en Rodenrijs begin juli. 
AALSMEER/RIJSENHOUT De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien dat er lichtkogels zijn afgeschoten in de omgeving van het pand van Hellas Watersport aan de Aalsmeerderdijk in Rijsenhout. Daar ontstond zaterdag 7 september kort voor middernacht brand.
Aalsmeer/ De Kwakel , Vanavond omstreeks 18:30 uur is er brand ontstaan in een container nabij een bedrijf aan de Betula in de Kwakel.
BURGERVEEN De politie Kaag en Braassem heeft zondag 8 september in Burgerveen een 20-jarige scooterrijder uit Aalsmeer aangehouden. Dat ging echter niet volledig zonder slag of stoot. De agenten wilden de man al in Leimuiden staande houden, maar hij ging er vandoor. 
AALSMEER Op de Legmeerdijk, ter hoogte van de Machineweg in Aalsmeer, heeft zondag 1 september rond 12.30 uur een ongeval plaatsgevonden. Na de aanrijding is een auto doorgereden.