Activiteiten

AALSMEER Klaas Wilting geeft zaterdagmiddag 25 januari een lezing in Het Boekhuis, Zijdstraat 12.
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER De Nationale Voorleesdagen (van 22 januari tot 1 februari) wordt weer goed gevierd in Amstelland. De bibliotheek nodigt alle ouders en kinderen van 2 tot 6 jaar uit om van voorlezen en theater te komen genieten.
AALSMEER FavoCinema presenteert in samenwerking met Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer een reeks filmavonden in de huiskamer van Aalsmeer: De Oude Veiling, Marktstraat 19.
AALSMEER Het jeugdprogramma 'Young Ones' er weer na twee weken kerstvakantie op woensdagavond 8 januari. Met altijd leuke muziek en interessante onderwerpen voor jeugdige luisteraars. Dit nieuwe jaar wordt begonnen met een nieuw radioteam, omdat Laurens Niezen tijdelijk gestopt is door een stage. Presentator Jonas Ponsen en redacteur Ilse...
AALSMEER De gemeente houdt maandag 6 januari om 19.30 in het gemeentehuis een nieuwjaarsreceptie.
AALSMEER Op de traditionele Laatste Werkdag, maandag 30 december, is er volop gezelligheid in alle kroegen van Aalsmeer.