Lokaal

AALSMEER De Aalsmeerse CDA-fractie heeft afgelopen weekeinde een bezoek gebracht aan de bakkerij van Vooges. Daar werd onder meer gesproken over de plannen voor ruimere winkelsluitingstijden op zondag. 
AALSMEER Het Buurthuis Hornmeer was donderdagavond 19 september goedgevuld. Reden was een feestelijke bijeenkomst van Groei & Bloei. De lokale afdeling beloonde namelijk een aantal bewoners van de wijken De Rietlanden en Proosdij-Noord met een groenbon.
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER Bijzonder gesprek met Marc Eveleens, hij is freelance kok, zijn bedrijf heet Culi Works en hij beheerst alle facetten van het vak: catering, workshops, kookdemonstraties en het ontwikkelen van nieuwe concepten. Vorige week stelde Elly Groeneveld de vraag: Wat is zijn leukste opdracht tot nu toe?
AMSTELVEEN 'Niche' muziek, te weinig publiek en vragen over de bedrijfsvoering: de politiek was vorig jaar kritisch over het functioneren van P60. Na een onderzoek, waarbij onder meer is gekeken naar de wensen van het Amstelveense publiek, gooit P60 het over een andere boeg.
OUDER-AMSTEL Gemeente Ouder-Amstel zegt voor een onmogelijke keuze te staan over de kwestie van de bomenkap langs de A9, waar het Rijk een tankstation wil bouwen. Dat wordt duidelijk in een brief die het college van Ouder-Amstel donderdag stuurde naar de minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Niewenhuizen, en de commissie...
AALSMEER Een file van tientallen vrachtwagens is over het algemeen geen fijn vooruitzicht voor andere weggebruikers. Maar er zullen maar weinig mensen zijn die voor de feestelijke stoet van de Truckersrun van de Stichting Aalsmeer Bloemen Tour geen uitzondering maken. 
SCHIPHOL De Kaagbaan is net weer open, maar luchthaven Schiphol gaat nu opnieuw onderhoud plegen aan een start- en landingsbaan. Tussen maandag 23 en zondag 29 september is de Polderbaan aan de beurt voor (geplande) onderhoudswerkzaamheden. 
AALSMEER Wethouder Cultuur Wilma Alink opent morgen, zaterdag 21 september, de 22ste editie van de Kunstroute Aalsmeer. Op het gemeentehuis ontving ze daarom uit handen van bestuursleden Ulla Eurich en Gijs van den Haak van de Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) het eerste exemplaar van de catalogus. 
AALSMEER In N201 gaat de Bandbrouwerij weer beginnen. Vrijdag 20 september zijn muzikanten welkom om te komen jammen in een van de oefenruimtes of op het podium in de zaal. Niveau en genre zijn niet belangrijk, de bandcoaches en de andere aanwezige muzikanten zorgen er wel voor dat iedereen ergens aan kan haken.