Mensen

AALSMEER Sander Huis is enthousiaste jonge knul. Harde werker, opgegroeid tussen de boten, maar met een grote passie voor auto's. Hij behoort tot dezelfde vriendengroep als Jeroen Bastian, met wie ik de laatste keer sprak. Jeroen is benieuwd waarom Sanders voorkeur uitgaat naar auto's in plaats van boten.
AALSMEER In slijterij Mitra was zaterdagmiddag 28 december een feestelijke receptie. De winkel stond vol klanten en alhoewel er heerlijke wijnen over de toonbank gingen, waaronder een heel toepasselijke Baaie Dankie uit Zuid-Afrika, kwamen de meeste mensen niet om een fles te kopen, maar om bloemen of een presentje te brengen en afscheid te...
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER Wethouder Robbert-Jan van Duijn is genomineerd als beste bestuurder van het afgelopen jaar. Hij wordt door de organisatie van de verkiezing geprezen om zijn rol in het Schipholdossier en gezien als een bestuurder die midden in de samenleving staat en altijd aanspreekbaar is. Stemmen kan tot en met 12 januari.
AALSMEER Hij is het prototype van een jonge ondernemer. Jeroen Bastian is net in de twintig en blaakt van enthousiasme en ondernemingsdrift. Hij onderhoudt en repareert boten en bouwt motoren en apparatuur in. Een half jaar geleden is hij zijn eigen bedrijf begonnen; Bootservice Aalsmeer. Waarom heeft hij die keuze gemaakt? En hoe bevalt het?
AALSMEER "Komt u gauw nog een keer?" De vraag ontroerde poppentheaterspeler Gerard Zelen enorm. Het stralende snoetje van het kind, daar doet hij het voor. Hij geeft een inkijkje in zijn wereld van het poppentheater. Vanaf januari gaat hij weer optreden met een nieuwe show; "Warm aanbevolen." Voor kinderopvang, scholen en instellingen speelt...
AALSMEER Leuke vent Daniel Alderden, hij houdt van zijn werk en is op en top een vakman. Samen met vrienden zit hij in het team 'Tik 'm Aan' en varen ze de Pramenrace in een boot die Daniël gebouwd heeft. Inmiddels heeft hij er al veertien op zijn naam staan en vraagt Adrie de Rooy zich af waarom hij er zo door geobsedeerd is.
AALSMEER Wethouder Robbert-Jan van Duijn is voorgedragen als burgemeester van de gemeente Nieuwkoop.
REGIO "We zeuren graag maar laten we toch vooral blij zijn dat we in Nederland wonen. Het is hier zo slecht nog niet." Marco Schoorl (32) en Ysbrand Agterhof (63) kunnen het weten. In een auto volgestouwd met hulpgoederen reden zij 8.500 kilometer naar Gambia. Een ware ontdekkingsreis.
AALSMEER Adrie de Rooij is van beroep elektromonteur, maar bekend als DJ Dwayne bij Radio Aalsmeer en van de An en Aad show. Reinier Vos is benieuwd hoe zijn hobby voor licht en geluid is ontstaan. In zijn 'man cave' tussen waterpijp en nephaard voeren we een bijzonder gesprek. Over geloof, liefde, muziek, techniek en toekomstplannen.