Mensen

AALSMEER Interessante en charmante jongen, Reinier Vos. Hij is student lucht- en ruimtevaarttechniek, werkt momenteel bij de luchtverkeersleiding op Schiphol en heeft een eigen zweefvliegtuig, samen met twee kameraden. Pieter Dol is benieuwd waar de passie voor zweefvliegen vandaan komt.
AALSMEER Bijzonder gesprek met Pieter Dol, over de zin van het leven, geloof, christen zijn en zijn betrokkenheid bij de jeugd. Pieter leidt al jaren het meidenkamp in Otterlo. Wineke van Eijk wil graag weten wat hem motiveert om dat te doen.
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER Op tafel staat een schaaltje macarons in diverse kleuren en smaken, in de keuken een professionele mixer en een kijkje op haar website laat zien wat Wineke van Eijk allemaal voor heerlijks maakt. Van beroep verloskundige, maar als hobby bakken. Een verrassende combinatie. Wat is haar passie voor taarten?
AMSTELVEEN Ze kwamen, zagen en overwonnen. De leden van het Special Needs Taekwondo-team legden dit jaar een lange weg af, van een voorzichtig en hoopvol begin met fondsenwerving via een bijzondere reis naar Nieuw-Zeeland en een succesvol WK tot een huldiging door de gemeenten Aalsmeer en Amstelveen. Documentairemaakster Eline Boshuizen volgde...
AALSMEER Bijzonder stel Robbert-Jan en Myrte Noordam. Mooie mensen. Beiden een prima baan en samen een leuk leven. Maar ook de passie om een ander te helpen. Zij zetten zich in voor statushouders. Debora en Daniël zijn benieuwd hoe dat in zijn werk gaat.
Daniel Borgman, werkt als behandelaar van mensen met een verslavingsprobleem. Daarnaast volgt hij een studie psychologie. Als creatieve hobby is hij bezig met het opzetten van een theaterstuk, maar er is ook een gezin met twee kleine meiden. Angelique van Balen is benieuwd hoe hij het allemaal weet te combineren.
AALSMEER De heer Jan Terlouw (77) heeft zondagochtend 3 november een koninklijke onderscheiding ontvangen. Terlouw is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De versierselen behorend bij de onderscheiding werden opgespeld door locoburgemeester Robbert-Jan van Duijn, die in zijn speech vertelde waarom hij het lintje verdient.
AALSMEER Een bijzondere vrouw Angelique van Balen, ze is idealistisch en gelooft meer in geven dan ontvangen. Ze heeft jaren in het onderwijs gewerkt, maar de keuze gemaakt om zendingswerk te gaan doen. Bruna Kortenoeven, heeft haar uitgenodigd om te vertellen waarom ze daarvoor gekozen heeft.
AALSMEER Linten in de tuin, taart op tafel en bloemen van de burgemeester. Arie en Martha Zethof zijn 60 jaar getrouwd en dat moet gevierd worden.