Ongeval nieuws

Aalsmeer- Vanmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Aalsmeerderweg terhoogte van tuincentrum het Oosten. 
AALSMEER De brandweer Aalsmeer moest dinsdag 26 november rond 10.00 uur in actie komen in de Rozenstraat. Een bewoner was gevallen en kon niet meer zelfstandig zijn woning verlaten. 
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER En opnieuw was het raak op de Hornweg. Een boodschappenbezorger zat vermoedelijk niet op te letten, of had wat moeite met het inschatten van de juiste hoogte van zijn voertuig. Hoe het ook zij, het eindigde met een vastgelopen bestelbus onder het viaduct van de N201.
AMSTELVEEN Maandagmiddag is een scooterrijder gewond geraakt bij een ongeval op het kuispunt Legmeerdijk/Beneluxbaan. De scooterrijder werd rond 15.454 uur geschept door een auto. Door de klap raakte zowel de scooter als de auto flink beschadigd. De scooterrijder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De...
Aalsmeer- Maandagmiddag is op de Machineweg terhoogte van de Hollandweg de bestuurder van de bestelbus van de weg af geraakt en op zn zijkant beland in de berm.
KUDELSTAART Het is een grote angst voor heel veel ouders, en een enkeling overkomt het ook nog: buitengesloten worden terwijl je kind alleen in huis is. Gelukkig is daar dan nog de brandweer om hulp te bieden. 
AALSMEER Op de Legmeerdijk ter hoogte van de Lakenblekerstraat in Aalsmeer heeft rond 15.00 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een vrachtwagen kwam in botsing met een auto, de bestuurder van de auto is nagekeken door het ambulancepersoneel.
AALSMEER Op de Legmeerdijk, ter hoogte van de Machineweg in Aalsmeer, heeft zondag 1 september rond 12.30 uur een ongeval plaatsgevonden. Na de aanrijding is een auto doorgereden.
Aalsmeer- Vanmiddag omstreeks 15:00 uur is een bestuurder gewond geraakt nadat zijn auto over de kop was gevlogen .