Overig

AALSMEER De kerstmarkt is voor de vijfde keer in de Historische Tuin aan het Praamplein en blijkt een groot succes. Het evenement vindt plaats op 13 en 14 december en de organisatie is in handen van de Lions Club Aalsmeer Ophelia. Woordvoerders Neeltje Peters en Sylvia Singewald vertellen over de Kerstmarkt in de Historische Tuin, de Lions...
AALSMEER Radio Aalsmeer en KCA werken donderdag 12 december nauw samen voor het kunst- en cultuurprogramma van presentatrice Jenny Piet. Vanaf 20.00 uur wordt er live uitgezonden vanuit het Oude Raadhuis waar die dag de nieuwe expositie 'Aan Tafel' van start is gegaan.
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
KUDELSTAART Zoals vorige week in de diverse dorpsvergaderingen besproken, zijn de werkzaamheden op het Fort Kudelstaart begonnen. Het zand wordt van het dak geschraapt en afgevoerd zodat de herstelwerkzaamheden kunnen beginnen. Vanaf het voorjaar 2020 worden overige werkzaamheden gestart.
AALSMEER Op Radio Aalsmeer-TV wordt zondag 1 december de sinterklaasfilm 'Jelger de goochelaar en de schat van Nicolaas' uitgezonden.
AALSMEER "Een uitdagende agenda", zei voorzitter Nanda Hauet bij aanvang van de commissievergadering ruimte en economie dinsdagavond. Interessante onderwerpen, dat bleek wel uit een volle publieke tribune en maar liefst vier insprekers toen de plannen voor het Waterfront ter sprake kwamen.
AALSMEER Participe Amstelland houdt donderdag 28 november van 15.30 tot 17.30 uur een Pools spreekuur. 
Ook zo'n liefhebber van de Veluwe en van de winter?
AALSMEER Energiebedrijf Eneco gaat over in Japanse handen. En dat is goed nieuws voor onder meer Aalsmeer. De gemeente is namelijk een van de 44 gemeenten met aandelen in het energiebedrijf. 
KUDELSTAART "Ik heb er heel veel zin in," zei Sint voor hij afgelopen zaterdag 23 november op de boot stapte die hem en zijn dertig Pieten naar de Loswal in Kudelstaart bracht. "Er staan vast weer heel veel lieve kindertjes. Denk je niet Opa Piet?" Opa Piet knikte. "En ik heb nu al zin in het feest in het Dorpshuis." Sint tilde een vinger op...