Podiumkunsten

AALSMEER Jazzfluitist Jeroen Pek presenteert zaterdag 14 december om 21.30 uur in Cultureel Café Bacchus het Kwartet Pek-Doepke-Teepe-Hartjr.
AALSMEER The Amazing Stroopwafels treden zondag 8 december om 15.00 uur op in de Oude Veiling. De entree is 20 euro. Kaarten kunnen gereserveerd worden via scr@pietergroenveld.com.
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER "Ik vind jullie kanjers!" De woorden van Stef Holling (OSA) ontroerde alle aanwezigen. Hij zei deze woorden na de middagvoorstelling zaterdag 30 november in de Oude Veiling. De kanjers zijn jongeren die op initiatief van OSA, Dock en de Binding een theaterstuk hebben gemaakt over de noodzaak van ontwikkelingshulp. Het stuk zelf is...
AALSMEER Het Bindingkoor geeft zondag 8 december om 16.00 uur een kerstconcert in de Doopsgezinde Kerk, Zijdstraat 55. De zaal gaat open om 15.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en kosten 10 euro, inclusief consumptie. Voor de jeugd tot 18 jaar is dat 5 euro.
AALSMEER Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4, presenteert zaterdag 7 december om 21.00 uur: Vlammende Flamenco op een koude decemberavond.
KUDELSTAART In het Dorpshuis werd vrijdag voor het eerst 'Hooggeëerd Publiek' opgevoerd, de uit eigen pen gecreëerde revue van Toneelvereniging Kudelstaart.
AALSMEER Vibrafonist Frits Landesbergen treedt zondag 24 november om 16.00 uur met Jos van Beest op in de Nieuwe Meer, Stommeerweg 2. Toegang een gift.
AALSMEER Het werd een absoluut hoogtepunt van dit 25ste seizoen van KCA-Jazz in Bacchus. De – veel te weinig – mensen (voetbalavond: 0 0) waren getuige van een jazzconcert om nooit te vergeten.