Sport

AALSMEER De laatste wedstrijd in het Nederlands kampioenschap sloeproeien vond afgelopen zaterdag plaats in Langweer in Friesland. Met bijna 100 sloepen aan de start een mooie afsluiting van het seizoen voor de Hoofdklasse. Ook een spannende afsluiting, want er maakten maar liefst vijf sloepen nog kans op de derde plaats in het Nederlands...
AALSMEER Gouden, zilveren en bronzen plakken voor het Special Needs Taekwondo team bij het WK in Nieuw Zeeland. Het waren de eerste Games voor deze doelgroep ooit en vonden plaats in Napier, Nieuw Zeeland. Er deden 80 atleten mee uit tien landen, waaronder acht sporters uit Amstelveen. Een groot deel van deze sporters woont en werkt in Aalsmeer.
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER De zaterdag van FC Aalsmeer rekende al een beetje op een punt, maar moest op de valreep alsnog een nederlaag slikken. De zondag speelde wel gelijk, waar RKDES met minimaal verschil onderuit ging. 
AALSMEER Green Park Aalsmeer is er dinsdagavond opnieuw niet in geslaagd een tweede overwinning te boeken in de BeNe-League. De Aalsmeerse handballers gingen met 37-31 onderuit op bezoek bij Achilles Bocholt. 
AALSMEER Op de Rooye Plas in het Noord-Brabantse Handel vond afgelopen weekeinde het Nederlands kampioenschap waterskiën plaats. Waterskivereniging Aalsmeer was daar vertegenwoordigd met twee dames op het onderdeel slalom. En met succes, getuige de twee medailles die er werden gewonnen. 
AALSMEER Wisselende resultaten dit weekeinde in het voetbal voor de clubs uit de gemeente. De zaterdag van FC Aalsmeer won, de zondag speelde gelijk, en RKDES moest een nederlaag slikken. 
AALSMEER De handballers van Green Park Aalsmeer zijn opnieuw tegen een nederlaag aangelopen in de BeNe-League. Het werd in de eigen Bloemhof uiteindelijk een 25-30 zege voor het bezoekende Herpertz/Bevo.
RIJSENHOUT Van absolute euforie naar diepe teleurstelling: wielrenner Nils Eekhoff weet hoe dat is. De Rijsenhouter won eerder vanavond de wereldtitel bij de beloften maar moest deze al na een kwartier inleveren. Hij werd gediskwalificeerd omdat hij na een valpartij vroeg in koers te lang achter een auto zou hebben gestayerd.
AALSMEER Het Special Needs Taekwondo team heeft deze week in Aalsmeer de laatste training voor het WK in Nieuw Zeeland gehouden. Alle deelnemers zijn klaar voor de spannende lang reis. Wethouders Wilma Alink (zorg) en Robbert-Jan van Duijn (sport) brachten namens de gemeente een bezoek aan de sporters om ze succes te wensen. De wethouders...