Sport

AALSMEER Daniël Giacon is als 27ste geëindigd tijdens het WK schermen in Boedapest. De Aalsmeerder bereikte als enige floretschermer van de Nederlandse herenselectie het hoofdtoernooi van het WK, waarin hij in de tweede ronde zijn meerdere moest erkennen in regerend Olympisch kampioen Daniele Garozzo uit Italië. 
AALSMEER Daniël Giacon heeft een uitstekende poulefase achter de rug tijdens het WK schermen in Boedapest. De Aalsmeerder, trainend bij Scherm Centrum Amsterdam, is als enige floretschermer van de Nederlandse herenselectie door naar het hoofdtoernooi.
Advertorial
De belangrijkste wijzigingen in de dienstregeling:
AALSMEER De KNVB heeft de indeling voor het voetbalseizoen 2019-2020 bekendgemaakt. De zaterdag van FC Aalsmeer komt komend seizoen uit in de 2de klasse A van district West I, de zondag van de Aalsmeerse club treft in de 3de klasse A van district West II opnieuw de Kudelstaartse buurman RKDES. 
KUDELSTAART Tennisvereniging Kudelstaart opent dit jaar voor de 26ste keer haar deuren voor het Open Toernooi. Tennisfans uit de omgeving Aalsmeer kunnen zich inschrijven voor het traditionele dubbeltoernooi. Het toernooi vindt plaats in week 30, wat dit jaar valt van maandag 20 tot en met zondag 28 juli.
Advertorial
Steeds meer mensen kiezen ervoor om een elektrische auto aan te schaffen in plaats van een auto die rijdt op benzine of diesel. De oplaadpalen worden daarom ook een steeds...
AALSMEER De handtekening is gezet dus het is officieel: Jesse Donker is de nieuwe trainer van de zaterdag bij FC Aalsmeer. De nieuwe oefenmeester krijgt als opdracht mee FC Aalsmeer terug naar de 1ste klasse te brengen.
AALSMEER Tennisvereniging All Out en Zeilvereniging Aalsmeer zetten zich in voor een sportieve omgeving waar gezonder eten gemakkelijk is en waar het drinken van water wordt aangemoedigd. Daarom beloonden wethouder Wilma Alink en Team Sportservice Aalsmeer hen met een Team:Fit-certificaat voor het behalen van de zilveren en bronzen kantine.
Advertorial
Een patroon of tekening wordt vaak ook wel een dessin genoemd. Het staat in de kledingindustrie voor het patroon van het kledingstuk. Voor overhemden zijn er talloze...
AALSMEER Nienke van Dok heeft in Alphen aan den Rijn tijdens het NK voor junioren goud gewonnen op de 2.000 meter steeplechase. De loopster van Atletiek Vereniging Aalsmeer (AVA) kwam over de streep met 9 seconden voorsprong op de nummer twee.
AALSMEER De roeiers van het Westeinder Sloeproei Team (WST) reisden afgelopen zaterdag af naar Friesland voor de vijfde wedstrijd in de Hoofdklasse Sloeproeien. De wedstrijd vond plaats in Terherne, bij velen bekend als het Kameleon-dorp.
AALSMEER Sven Vismans heeft de Quarteira Open in Portugal op zijn naam geschreven. De Aalsmeerse beachvolleyballer won samen met zijn teamgenoot Tom van Steenis in de finale van een Spaans duo. Zowel Vismans als Van Steenis zijn trainer bij The Beach in Aalsmeer.