Sport

AALSMEER Alle sportorganisaties, instellingen uit onderwijs, welzijn en zorg en bedrijven in Aalsmeer zijn uitgenodigd om mee te praten en mee te denken over het nog te sluiten sportakkoord. Op maandag 16 december van 17.30 tot 21.15 uur informatiebijeenkomst in de Oude Veiling in de Marktstraat 19. Er wordt voor soep en broodjes gezorgd.
AALSMEER Het is een belangrijk jaar voor hardloopster Nienke van Dok. Ze zit in 6 gymnasium van het Amstelveen College en hoopt dit jaar af te studeren. Daarna wacht een toekomst als student in Delft of overzee: mogelijk kiest ze voor een studie in Seattle. Maar eerst maar eens slagen.
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER Aalsmeer is sinds zaterdag een nieuwe Nederlands kampioen rijker. Kai Manders (15) is dit weekeinde nationaal jeugdkampioen HFT (Hunter Field Target) geworden. 
KUDELSTAART Het RKDES D2 meidenteam handbal speelde zaterdagochtend 9 november thuis tegen het jongensteam van DSG. Nadat de meiden een week eerder tijdens een uitwedstrijd het jongensteam van Westsite wegspeelde met 15-26, smaakte dat naar meer. 
AALSMEER Floretschermer Daniël Giacon (18 jaar) heeft maar één droom: hij wil naar de Olympische Spelen. Om dat doel te bereiken traint hij dagelijks, soms zelfs twee keer per dag. Naast de sport is een opleiding van groot belang: in het schermen valt naast de roem niet veel te verdienen.
AALSMEER Het Special Needs Taekwondo team dat op het WK in Nieuw Zeeland zeer succesvol was, krijgt een huldiging in De Oude Veiling. Woensdag 23 oktober wordt het team onder leiding van David Chung en overige begeleiders feestelijk onthaald door het college. De gemeente Aalsmeer is een van de sponsors van het grote avontuur voor de deelnemers.
KUDELSTAART In zijn rode colbertje was Max Sadurski keurig gekleed voor de gelegenheid, zaterdagavond in Genk. Het 8-jarige karttalent uit Kudelstaart kreeg tijdens de prijsuitreiking van het BMC-kampioenschap een machtige beker voor zijn winst in de Rotax Max Micromax-klasse. En dat zorgde, niet heel verrassend, voor een grote grijns op het...
AALSMEER Geen winnaars dit weekeinde op de voetbalvelden in de gemeente Aalsmeer. De zaterdag van FC Aalsmeer speelde gelijk tegen AMVJ, en ook de dorpsderby tussen de zondag van FC Aalsmeer en RKDES eindigde in een remise.