Zakelijk

AALSMEER (ANP) Schoonmaakbedrijf CSU heeft vleeswarenfabrikant Offerman voorstellen gedaan om de de door listeria besmette fabriek in Aalsmeer beter schoon te maken, maar daar is het bedrijf nooit op ingegaan. Dat bevestigt CSU na berichtgeving door De Telegraaf. Offerman zelf zegt zich niet in het geschetste beeld te herkennen.
AALSMEER Wethouder Robert van Rijn ging dinsdag 5 november op bezoek bij Direct Current op de Oosteinderweg. Felicitaties waren op zijn plaats voor dit innovatieve bedrijf dat onlangs de landelijke NENnovation award won in de categorie Klanten en commissieleden.
Advertorial
Er zijn verschillende manieren waarop je aandacht kunt besteden aan je uiterlijke verschijning. Je kan je leuk kleden door items te dragen die echt bij je passen of je...
AALSMEER (ANP) Bij de productielocatie van Offerman in Aalsmeer verdwijnen mogelijk tientallen banen naar aanleiding van de listeriabesmetting bij de vleesverwerker. Mogelijk wordt een groot deel van de fabriek buiten werking gesteld. Volgens vakbond CNV, die met de waarschuwing naar buiten kwam, moeten medewerkers snel duidelijkheid krijgen.
AALSMEER Aalsmeer krijgt er binnenkort een nieuw restaurant bij, op een vertrouwde plek. Restaurant De Dorpshoek aan de Dorpsstraat 93 sloot namelijk vorige week de deuren, maar op dezelfde plek gaat over een aantal maanden Eetcafé De Zwarte Ruiter open. 
AALSMEER Ondernemers in Aalsmeer kunnen gratis een scan van hun camerasysteem laten uitvoeren. Om verdachten van misdrijven snel te kunnen opsporen, maakt de politie gebruik van de geregistreerde camerabeelden van winkels en ondernemingen.
HOOFDDORP Geen opvolgers en andere formules. Zie hier de twee hoofdredenen van het verdwijnen van de klassieke afhaalchinees uit ons straatbeeld. Ook Hoofddorp heeft daar mee te maken. Onlangs sloot Golden Paradise in winkelcentrum Overbos. Maar met drie andere Chinese restaurants is Hoofddorp nog steeds min of meer 'Chinees-proof'.
AALSMEER sinds augustus is Aalsmeer een nieuw en onderscheidend makelaarskantoor rijker. Stones BV, actief in Amsterdam Zuidwest (Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen en de omliggende gemeenten) richt zich, in tegenstelling tot de bestaande makelaars in dit werkgebied, enkel op de áánkoop van woningen en dat maakt dit kantoor anders dan de anderen.
AALSMEER De kans is groot dat winkeliers in de gemeente Aalsmeer in de nabije toekomst op zondag van 6.00 uur tot 22.00 uur open mogen zijn, in plaats van op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Dat kan worden gesteld na een gespreksavond over winkeltijden in het gemeentehuis van Aalsmeer.
Het gebruik van een geheugenkaart in camera's en smartphones is tegenwoordig heel gebruikelijk. Toch is hier een lange geschiedenis aan ontwikkeling en vooral ook vervanging van eerdere types geheugnkaarten aan voorafgegaan. Vandaag zijn er wereldwijd een dozijn verschillende soorten geheugenkaarten in gebruik, waarvan velen onderling niet compatibel zijn. We...