Lezersnieuws

Open Uithoorns doublettenkampioenschap

Het 32e Open Uithoorns doublettenkampioenschap sloot de toernooireeks voor wedstrijdspelers af. Met een deelname van 38 doubletten kon de organisatie zeer tevreden zijn. Te meer daar in Rijswijk een toernooi werd afgelast wegens te weinig inschrijvingen.

Run op kaarten voorNostalgisch Filmfestival

AALSMEER – De avondvoorstelling van het Nostalgisch Filmfestival is uitverkocht. Voor de middagvoorstelling zijn nog kaarten verkrijgbaar. Al met al, zijn op dit moment meer dan duizend plaatsbewijzen voor dit jaarlijkse evenement op de dinsdag van Feestweek Aalsmeer verkocht.

ZABO zoekt nog een zaalvoetbalteam

Aalsmeer - Zaalvoetbalvereniging Aalsmeerse Bedrijven en Omgeving (de ZABO) zoekt voor het aankomende seizoen 2018-2019 nog één zaalvoetbalteam die de competitie komt versterken.

Start kaartverkoop vanNostalisch Filmfestival

Afzwemmen in de VIBA met hoge golven en schuimkoppen in de jaren ’60. Kolenvervoer over het ijs naar kwekers rond 1940. Stockcar races met sloopauto’s aan de Zwarteweg in 1968. Het busstation aan de Hortensialaan in de jaren ‘50. Pushball aan de Hornweg in 1929.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Kinderboerderij Boerenvreugd echt jarig!

Zondag 8 juli jl. heeft de kinderboerderij uitgepakt met een echt kinder- verjaardagspartijtje. Hierbij heeft Boerenvreugd veel hulp gehad in allerlei vormen. 

Mooie start Vrijdagavondcyclus petanque. 

De 23e editie van de Vrijdagavondcyclus van Boule Union Thamen werd onder schitterende weersomstandigheden gespeeld en daardoor ook in de sfeer, die bij petanque hoort.

Daniël Giacon bereikt hoofdtoernooi WK schermen

Daniël Giacon van SchermCentrum Amsterdam deed op 21 juli jl. als enige Nederlander mee aan het onderdeel Heren Floret op de Wereldkampioenschappen Schermen in Wuxi (China).

Amsterdamse Bos Golf Toernooi, een uniek evenement!

Amsterdamse Bos Golf Toernooi, een uniek evenement!

Summer Academy Windsurfen

Kom op woensdag 25 en/of donderdag 26 juli kennis maken met deze fantastisch leuke en gezellige watersport! Voor slechts 20 euro, inclusief materiaal, een wetsuit, theorie- en praktijkuitleg en een consumptie leer je in een sessie van 3 uur de basis van het windsurfen.

Pagina's