Deel je nieuws

Trommelen op rommel op PCBS de Brug

Heb je muziekinstrumenten nodig om muziek te maken? Wat is een ritme en hoe kun je een ritme vasthouden? Afgelopen donderdag bezochten de Vuilnismannen on tour De Brug en demonstreerden hoe je kan trommelen op rommel.

Zicht Adviseurs doneert 840 euro aan de Stichting Opkikker

Onlangs heeft Zicht, adviseurs in verzekeringen op haar kantoor in Aalsmeer een diner georganiseerd
waarbij de opbrengst ten goede komt aan de stichting Opkikker. Zicht adviseurs is vaste sponsor van

Postzegelruilbeurs

Zaterdagmorgen 16 november 2019 gaan de deuren van “Het Parochiehuis” om 09.30 uur open voor alle postzegelverzamelaars en ruilers. De entree is gratis. U kunt er heerlijk snuffelen in de ruim 75 nieuwe stockboeken met daarin 1000-den zegels voor slechts € 0,05 per zegel.

Oecumenische viering op 17 november a.s.

Oecumenische viering op zondag 17 november in de Doopsgezinde Kerk.

Bazar Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer: Eén dag één groot feest voor jong en oud

Zaterdag 16 november: Bazar Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer

De voorbereidingen voor de jaarlijkse Bazaar van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer zijn al volop in gang gezet. Het wordt ongetwijfeld ook dit jaar weer één groot gezellig feest, dat je eigenlijk niet mag missen.

Bazar Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer

Een dag voor jong en oud met een Rommelmarkt - Bloemen en planten - Tweedehands kleding - Boeken/CD's/DVD's - Rad van Avontuur - Restaurant - Vele verlotingen van o.a. een grote quilt, een bootreis naar London, een weekend Texel.

Strijd bij AAS in 8e ronde

De 8e ronde bracht maar liefst 18 jeugdspelers naar AAS voor les en competitie.

Of eigenlijk 17, want Jasper kwam zonder bericht niet opdagen en zo scoorde Luuk B. een reglementair punt, maar had liever gespeeld.

Concert

Theo Griekspoor - de vaste organist van de Open Hofkerk – heeft het plan de orgel/piano-concerten weer nieuw leven in te blazen. Op 16 november doet hij daar de aftrap voor. Samen met een bevriende muzikant: de zangeres Pia Schütz organiseert hij een afwisselend concert.

'Groene' juf Anita neemt afscheid van Jozefschool

Juf Anita Zwagerman neemt na 32 jaar afscheid van de Jozefschool in Aalsmeer. “Groen” omdat juf Anita al die jaren een zeer bevlogen natuurjuf is geweest voor het natuur- en milieuonderwijs (NME) en de schooltuinen.

Sportief weekend voor PCBS de Brug

Afgelopen weekend vond het handbaltoernooi voor de scholen weer plaats in de Bloemhof. Basisschool de Brug was vertegenwoordigd met 4 teams. Er zijn mooie prestaties neergezet. De meiden van groep 4/5 mochten de prijs voor de 3e plaats in ontvangst nemen.

Pagina's