Deel je nieuws

AAS 2 speelt gelijk in Voorschoten!

Na een onnodige nederlaag tegen Voorschoten 2 heeft AAS zich keurig hersteld tegen Voorschoten 2. De uitwedstrijd moest het stellen zonder de topspelers FM Jeffrey van Vliet, Simon Groot en Peter Poncin.

En Luuk, hij ploegde voort

En Luuk ging door met hij zo vaak doet, winnen!

Nu tegen Marien, een aanstormend talent, maar stap 3 tegen 5 is toch nog altijd een stap te ver. Hoewel Christiaan ging ten onder tegen Konrad en de strijd om de resterende bekers wordt steeds spannender.

Workshop Nordic Walking

Beginnersworkshop Nordic Walking in het A'damse Bos op zondagmorgen 7 april 2019.

Modeshow House of Tall met speciaal model

Tijdens het Fashion Event in Hoofddorp houdt House of Tall op zondag 31 maart een modeshow met de laatste modetrends voor lange vrouwen. Naast dameskleding wordt ook de nieuwste collectie voor lange mannen geshowd én schoenen in grote maten.

Familiemusical Peppa Pig - Verrassingsfeest! - Schouwburg Amstelveen in Amstelveen

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt op zondag 31 maart terug naar Schouwburg Amstelveen in Amstelveen. Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in de verrassende nieuwe familiemusical ‘Verrassingsfeest’.

Succesvolle NLDoet bij Boerenvreugd

De deelnemers aan NLDoet bij kinderboerderij Boerenvreugd hebben dit jaar weer veel werk verzet. Net als vorige jaren werkten de leden van Lions Club Aalsmeer en medewerkers van Gamma Aalsmeer zij aan zij met de “eigen” vrijwilligers van de kinderboerderij.

BELEEF DE ACTIEDAG VOOR STICHTING LIVING MEMORIES

De regio Aalsmeer komt op zaterdag 23 maart in actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor blijvende herinneringen aan kinderen die ernstig ziek zijn. Je bent van harte welkom om deze sportieve en bijzondere dag mee te beleven in Sportcentrum De Waterlelie.

Donkere wolken boven AAS 1

Afgelopen zaterdag heeft AAS 1 een pijnlijke nederlaag geleden tegen het aloude VAS.
Waar de Azen op een noodzakelijke overwinning hoopten, was de kansloze nederlaag een harde klap.

Luuk kampioen AAS!

Met nog 6 ronden te gaan is Luuk Valkering weer en met grote overmacht kampioen geworden van de AAS Jeugdcompetitie. Luuk won in een goede partij van Luuk B. Wit lokte de verzwakking g6 uit en bezette de zwarte diagonaal met zijn dame, ondekbaar mat was het gevolg.

Pagina's