Deel je nieuws

Geen flitsende competitiestart voor Boule Union Thamen

De eerste ontmoeting in de Nationale Petanque Competitie was een uitwedstrijd tegen De Vaste Voet in Sassenheim. Gezien het zomerse weer werd er buiten gespeeld op het terrein van De Vaste Voet.

Duel der Luken

In de 2e ronden stond Luuk versus Luuk op het programma.

MVO Meet & Greet WellantCollege Westplas

MVO Platform Aalsmeer organiseert op 30 september as. om 16:00 uur is de eerstvolgende MVO Meet & Greet voor Aalsmeerse ondernemers en maatschappelijke organisaties bij het WellantCollege Westplas Mavo.

Fantastisch galafeest Dag van je Leven

Ruim vijfhonderd mensen met een verstandelijke beperking konden donderdag 12 september genieten tijdens een groot feest dat Stichting Dag van je Leven voor hen organiseerde in de feesttent op het Praamplein.

Eerste activiteit Jongeren Stichting SAM groot succes

Afgelopen zaterdag 14 september was het zo ver: de eerste activiteit van Jongeren Stichting SAM ging van start. Samen met de mensen van Ons Tweede Thuis werd er vanuit de tuin van Zorgcentrum Aelsmeer gekeken naar de Pramenrace.

Nationale Petanque Competitie gaat van start.

Zaterdag 21 september start de Nationale Petanque Competitie weer.

Postzegelruilbeurs

Zaterdagmorgen 21 september 2019 gaan de deuren van “Het Parochiehuis” om 09.30 uur weer open voor iedereen, maar natuurlijk speciaal voor alle postzegelverzamelaars en ruilers. De entree is gratis.

Loesje? Workshop voor 15 tot 35 jarigen!

Woensdag 25 september Jongerenactiviteit, in de Doopsgezinde Gemeente, aanvang: 20:00 uur

Collegetour: “De Vrede Dienen”

Ga het gesprek aan over vrede. Deze avond gaat ds. Gabe Hoekema het gesprek aan met vredeswerkers Fulco van Hulst (onderzoeker aan de VU) en Edwin Ruigrok (verbonden aan Pax voor Vrede).

Oecumenische Vredesweekviering Karmelkerk

Oecumenische Vredesweekviering in de Karmelkerk.

Op zondag 22 september bent u van harte uitgenodigd voor de oecumenische vredesweekviering in de Karmelkerk aan de Stommeerweg. Aanvang 9.30 uur.

Pagina's