Deel je nieuws

Super opbrengst van bijna €800,- voor Australië door spontane Jozefschoolactie

De kinderen en meester Tim van de groepen 6 van de Jozefschool in Aalsmeer hebben met hun spontane actie om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de bosbranden in Australië, mens en dier, een record bedrag opgehaald.

Clean sweep voor Boule Union Thamen

Speeldag negen van de NPC was voor het team van Boule Union Thamen de return tegen Grand Cru ’82 uit Leidschendam. Het was voor ons team een uitwedstrijd en de spelers en speelsters waren uit op een goed resultaat.

Kouwe Klauwentoernooi in het zonnetje.

In de tweede helft van januari wordt bij Boule Union Thamen altijd het Kouwe Klauwentoernooi gespeeld voor clubleden. Het kan dan koud en guur zijn, sneeuw op de banen liggen of de zon kan schijnen. Op 19 januari was dat laatste het geval. Negentien leden schreven in.

ZABO speelronde 7 in sporthal de Bloemhof

Aalsmeer – De eerste ZABO-ronde van het nieuwe jaar vindt zaterdagavond 25 januari plaats in sporthal de Bloemhof aan de Hornweg. Het betreft de zevende speelronde van het huidige seizoen.
 

PROGRAMMA

Bruidsfotograaf uit Aalsmeer, Axel Drenth, genomineerd voor Bruidsfoto Award 2020

Axel Drenth genomineerd voor Bruidsfoto Award 2020

Commissaris van de Koning Arthur van Dijk bezoekt workshop over nepnieuws in Aalsmeer

De commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland, Arthur van Dijk, bezoekt op 22 januari a.s. Radio Aalsmeer. Hij woont dan een mediaworkshop over nieuws, nepnieuws en cyberpesten bij  – en neemt er ook zelf aan deel. nepnieuws en cyberpesten zijn ‘trending topics’ in Nederland.

Oefening brandweer op kinderboerderij Boerenvreugd

Maandagavond 13 januari heeft de brandweer van Aalsmeer een brandoefening gehouden op het terrein van kinderboerderij Boerenvreugd. Het scenario betrof een brand in de werkplaats met overslag naar de naastgelegen hooiberg.  Meerdere wagens rukte uit om de ‘grote brand’ te blussen.

Gelijkspel voor Boule Union Thamen

Op 11 januari startte de tweede helft van de Nationale Petanque Competitie.

Het team van Boule Union Thamen speelde een thuiswedstrijd tegen de koploper De Vaste Voet.

Er werd weer gespeeld in de overdekte accommodatie van OSB in Bodegraven.

Beschikbare AED's in de gemeente Aalsmeer in kaart gebracht.

Stichting Reanimatie Aalsmeer Kudelstaart is bezig om alle aanwezige AED’s in de gemeente Aalsmeer in kaart te brengen. Hiermee krijgt de stichting inzicht in de spreiding en beschikbaarheid van AED’s in de gemeente.

Oecumenische viering op 19 januari a.s.

Oecumenische viering in Karmelkerk met Jorismis van Finkers. Zondag 19 januari bent u welkom bij de oecumenische viering in de Karmelkerk aan de Stommeerweg. 'Buitengewoon vriendelijk' is het thema van deze viering, die de Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen inluidt.

Pagina's