Deel je nieuws

Douaneregels buiten de EU: veel gestelde vragen op een rij

Schelpen uit Caraïbisch Nederland, exotisch fruit uit Thailand of waterpijptabak uit Turkije. Enkele voorbeelden van herkenbare aankopen die Nederlandse vakantiegangers mee naar huis willen nemen van bestemmingen buiten de EU.

Blije DownTown Ophelia-prijswinnares

Dat een lootje kopen tijdens DownTown Ophelia vruchten afwerpt, kan de Aalsmeerse Dunja Jerkovic bevestigen. Zij won met haar op 22 juni gekochte lootje een minuut gratis winkelen.

Jaarlijkse Vrijdagavondcyclus petanque van start

Op 19 en 26 juli vindt bij Boule Union Thamen voor de 22e keer de Vrijdagavondcyclus voor doubletten plaats. De cyclus bestaat uit twee toernooien, waarbij er voor de drie beste equipes die in dezelfde samenstelling aan beide avonden hebben deelgenomen nog extra prijzen zijn.

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Noord-Holland zes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

'In de wei' gezellig en leuk

De activiteit ‘In de wei’ op Boerenvreugd zondag 7 juli was zeer geslaagd. De kinderen kregen een spelletjeskaart zodat ze niets hoefden te missen. Imker Roel vertelde leuke informatie over bijen en in zijn kraam konden lekkere honing producten worden gekocht.

Nieuwe bewoners Boerenvreugd

Deze week zijn er twee nieuwe ezeltjes op kinderboerderij Boerenvreugd komen wonen, Job en Jasper. Sinds mei dit jaar, na het overlijden van ezel Willem, woonde ezelin Roos alleen op Boerenvreugd.

Werkzoekenden met arbeidsbeperking in spotlights bij ondernemersontbijt

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is volgens de Aalsmeerse wethouder Economische Zaken Robert van Rijn niet alleen maar afval scheiden en zonnepanelen plaatsen. Maar het is ook openstaan voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en iedereen mee laten doen in de maatschappij.

Ezeltje rijden en bingo op kinderboerderij Boerenvreugd

Zondag 7 juli is er een feestje op kinderboerderij Boerenvreugd. Tijdens de activiteit ‘in de wei’ wordt het een gezellige dierenboel. Bezoekers zijn van 11 uur tot 15 uur van harte welkom aan de Beethovenlaan 118 in het Hornmeerpark.

Laatste weekend lopende exposities in Flower Art Museum

Aankomend weekend is de laatste kans om de tentoonstellingen Bloemen van Hoop en De Taal van Bloemen in het Flower Art Museum te bekijken. Vanaf maandag 8 juli is het museum anderhalve week dicht om nieuwe exposities in te richten.

Wonen zonder aardgas. Hoe kunnen gemeenten de hoge ambities realiseren?

Het samenwerkingsverband Klimaatmissie Nederland organiseert op vrijdag 5 juli in het Amersfoortse ICOONtheater een speciale bijeenkomst voor gemeenten en partners. Tijdens deze ochtendbijeenkomst staat het werkelijk organiseren en realiseren van aardgasvrij wonen centraal.  

Pagina's