Lezersnieuws

Zaterdag 24 november Pietenfeest in Aalsmeer Centrum

Wat een groot feest was het vorige week tijdens de Sinterklaasintocht in Aalsmeer. Aanstaande zaterdag 24 november komen Sinterklaas en de Pieten daarom gewoon even terug om tussen 13.00 en 15.00 uur het dorp nog een keertje op stelten te zetten.

Bazar Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer levert op stralende en bruisende dag weer een prachtig resultaat op

AALSMEER De Bazar van de Doopsgezinde Gemeente ging afgelopen zaterdag van start onder een stralend blauwe, maar o, zo koude lucht. De eerste artikelen wisselden al snel van eigenaar en de lucht zinderde van verwachting.

DownTown Ophelia finalist INC Awards

Op 13 november 2018 werden tijdens een uitverkocht gala in Grand Hotel Huis ter Duin de eerste ‘INC Awards’ uitgereikt aan organisaties die bijdragen aan de acceptatie van mensen met een verstandelijke beperking. Ook Stichting DownTown Ophelia was daarbij.

Informatieavond renovatie Dorpshuis 't Podium

Dorpshuis ’t Podium wordt binnenkort ingrijpend verbouwd en in een nieuw jasje gestoken. Een bouw- en exploitatiecommissie zijn gevormd door enthousiaste vrijwilligers die zich hard maken voor ‘hun’ Kudelstaarts Dorpshuis.

ZABO speelronde 5 in de Proosdijhal

Aalsmeer – Aankomende zaterdagavond 24 november wordt de ZABO zaalvoetbalcompetitie voortgezet met speelronde 5. De vijfde speelronde vindt plaats in de Proosdijsporthal aan de Edisonstraat in Kudelstaart. Om 18.35 uur begint International Smokers Team tegen Street Football Team.

Ringvaartloop

Zondag 25 november organiseert AV Aalsmeer de jaarlijkse Ringvaartloop. Bij deze hardloopwedstrijd kan gekozen worden uit 1, 5, 10 of 16,1 km. Kijk voor meer informatie op www.avaalsmeer.nl

Herfst in Aalsmeer

Nog een herfstfoto bij de Mendelstraat in Aalsmeer

Herfst in Aalsmeer

Foto bij Spoorlijnpad / Bielzenpad

Herfst in Aalsmeer

Nog herfstfoto van afgelopen zondag in Aalsmeer. Nabij Ons Tweede Thuis Hortensialaan.

Herfst in Aalsmeer

Het was afgelopen weekend nog volop genieten van de herfstkleuren.

Pagina's