Deel je nieuws

Woezel & Pip en de Tijdmachine - Schouwburg Amstelveen in Amstelveen

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’.

Alpe d’HuZes

Max van Eijk, pas 12 jaar, gaat op 6 juni de Alpe d’HuZes fietsen. 4 jaar geleden was hij daar al samen met zijn ouders omdat zijn vader de Alpe ging fietsen. Het was ter nagedachtenis aan zijn opa die was overleden aan kanker.

Hierrr met je Kassabon

In de maand december organiseerden de winkeliers in Aalsmeer Centrum weer een leuke consumenten actie waarmee klanten hun aankoopbedrag terug konden winnen.

Grote regionale actiedag voor Stichting Living Memories

Radio Aalsmeer, MeerRadio, JammFM, RickFM, RTV Amstelveen en Radio Tulipa komen op 23 maart in actie voor Stichting Living Memories. In de 10-uur durende radiouitzending Let’s Make Memories doen de omroepen verslag van allerlei acties die in de regio worden gehouden.

Signeersessie

Zaterdag 19 januari, tussen 13.00 en 16.00 is er bij het Boekhuis Aalsmeer een boekpresentatie van Anita Pronk met ‘De horror van een grenzeloze liefde.’ Een beklemmend verhaal van een vrouw die verliefd wordt op een narcist en daardoor bijna alles kwijt raakt.

ZABO speelronde 9 in sporthal de Bloemhof

Aalsmeer – De ZABO zaalvoetbalcompetitie wordt zaterdag 19 januari voortgezet met de negende speelronde. De laatste speelronde van de eerste competitie-helft vindt plaats in sporthal de Bloemhof aan de Hornweg.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

KInderboerderij zoekt vrijwilligers

Kinderboerderij zoekt vrijwilligers

 

Eerste ronde 2019 bij AAS

De 1e ronde van 2019 bracht ook de 2e helft van het seizoen.
Daarom moesten Luuk V. en Konrad weer tegen elkaar.
Waar in de vorige ronde Luuk verrassend verloor was hij nu beter bij de les en won.

Uitslagen ZABO competitie speelronde 8

Zaterdag 12 januari kwamen bij de ZABO zaalvoetbalcompetitie in de Proosdijsporthal de volgende uitslagen op het scorebord:
Polonia Aalsmeer tegen Football Fanatics 8-1. Green Fingers Uitzendbureau tegen International Smokers Team 4-3.

Pagina's