Lokaal lezersnieuws

Paasfeest Boerenvreugd

Kinderboerderij Boerenvreugd is op 1e paasdag gesloten maar 2e paasdag zijn bezoekers van harte welkom voor een bezoek aan de boerderij. Het paasfeest wordt gevierd op 22 april van 10 uur tot 13 uur, daarna blijft de boerderij open tot half 5.

Flower Art Museum verbindt bloemen, literatuur en kunst

Het Flower Art Museum besteedt vanaf 20 april aandacht aan de combinatie van bloemen, literatuur en kunst. Twee tentoonstellingen vertellen elk een eigen verhaal rond deze thema’s.

Aftellen naar Kudelstaartse veiling

Het aftellen is begonnen. De formulieren zijn deze week ingeleverd. Volgende week worden de spandoeken opgehangen aan de randen van Kudelstaart en de kavels voor de veiling worden samengesteld. Precies een maand tot aan de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart.

Veel jonge dieren op kinderboerderij Boerenvreugd!

Het dierenbestand op kinderboerderij Boerenvreugd is afgelopen week flink uitgebreid. De beheerders hadden het druk met alle bevallingen! Maar liefst zeven jonge geitjes en lammetjes zijn er tussen donderdag 4 april en maandag 8 april geboren.

Dag van je Leven-stappentellers voor Ons Tweede Thuis

Bewegen is goed voor iedereen. Zeker ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Net zij moeten vaak gemotiveerd worden om te gaan bewegen. Voor deze doelgroep is het vaak nog iets belangrijker gezien het gemis van intrinsieke motivatie.

Goede opbrengt voor Lesbos

AALSMEER Er stond zaterdag 30 maart een lange rij wachtenden voor de deur van de Doopsgezinde kerk. De kleding hangt, ligt of staat klaar om gepast te worden, soms nog met de originele prijskaartjes eraan en er is koffie of thee van het huis.

Kunstenaars gezocht voor Amazing Amateurs in de etalage!Toon je kunst tijdens de IkToon maand

Afgelopen jaar bundelden Cultuurpunt Aalsmeer en Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) hun krachten voor het gezamenlijke project ‘Amazing Amateurs in de etalage’. En met succes, want het project krijgt dit jaar een vervolg!

Aalsmeer Flower Festival toont nieuwste trends in bloemdesign

Zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 wordt de zesde editie van Aalsmeer Flower Festival gehouden. Het evenement vindt dit jaar plaats bij twee musea: tuinbouwmuseum de Historische Tuin en het nieuwe Flower Art Museum.

Ingebruikname tafeltennistafel door burgemeester Nobel

Op de dag van de verkiezingen trok burgemeester Nobel toch even tijd uit voor een partijtje tafeltennis in Kudelstaart op het speelveld aan de Gaffelstraat.

Feestelijke opening Boekenweek

Vrijdag 22 maart vond aan de vooravond van de Boekenweek het Boekhuisbal plaats. Thema van deze week is "De moeder, de vrouw" en deze avond stond de Vrouw in de Literatuur centraal.

Pagina's