Lokaal lezersnieuws

Carnaval en circus bij Let's Go op de radio

rijdag is er een extra lange uitzending van het programma Let’s Go op Radio Aalsmeer. Jonas Ponsen en Laurens Niezen zijn maar liefst twee uur te horen tussen 18.00 en 20.00 uur met een gezellige uitzending die ze speciaal maken voor de jongste luisteraars en hun gezin.

Kinderburgemeester Hannah heropent stolp Boerenvreugd

Afgelopen zondag 10 februari heeft kinderburgemeester Hannah Fokkema de stolp op kinderboerderij Boerenvreugd officieel heropend. Hannah hield een kort praatje waarin zij benadrukte dat er veel werk verricht was.

Nieuw-Vennep speelt Mozes: komt dat zien!

Een avond voor en door Nieuw-Vennepers: dat is de spectaculaire voorstelling 'Mozes: de Musical'. Op 8 en 9 maart voert een grote groep enthousiastelingen in de Protestantse Gemeente de Rank deze musical op.

Website speciaal voor ouderen

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

Jonge geitjes geboren bij Boerenvreugd.

De lente begint vroeg dit jaar bij kinderboerderij Boerenenvreugd in Aalsmeer. Afgelopen zaterdag werden de vrijwilligers van de kinderboerderij verrast met een geiten drieling. Dwerggeit Charlie was eigenlijk pas later in februari uitgerekend maar beviel 2 februari van 2 bokjes en 1 geitje. 

Honderden kwetsbare ouderen goed naar huis

De transferafdeling van Zonnehuisgroep Amstelland blijkt een groot succes. Sinds de oprichting wist het team bijna 300 kwetsbare ouderen na een ziekenhuisopname goed voor te bereiden op een terugkeer naar huis.

Nieuwe caviavilla Boerenvreugd

De cavia’s van Kinderboerderij Boerenvreugd hebben een nieuw verblijf. Begin 2018 is Boerenvreugd begonnen met het opknappen van de stolp. Toen ontstond ook de wens voor een nieuw verblijf. Vrijwilligers Joop en Frans hebben het nieuwe verblijf, dat de naam Caviavilla heeft gekregen, gemaakt.

Buurtgezinnen.nl zoekt steungezinnen voor overbelaste gezinnen in Aalsmeer en Kudelstaart

Sinds kort kunnen gezinnen in de gemeente Aalsmeer en Kudelstaart die overbelast zijn, een beroep doen op Buurtgezinnen.nl. De gemeente is hiervoor een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Buurtgezinnen.nl.

Boekpresentatie Anita Pronk

Zaterdag 19 januari signeerde Anita Pronk tijdens een gezellige middag in Boekhuis Aalsmeer haar boek "De horror van een genzeloze liefde." Een beklemmend verhaal van een vrouw die verliefd wordt op een narcist en daardoor bijna alles kwijt raakt.

Sneeuw op Boerenvreugd

De schapen van kinderboerderij Boerenvreugd in de sneeuw. Sommige schapen gaan lekker liggen in de sneeuw terwijl andere dieren liever beschutting zoeken in de schuilhut.

Pagina's