Lokaal lezersnieuws

Oproep aan Noord-Hollandse bedrijven: bescherm je beter tegen internetcriminaliteit

Eén op de vijf mkb’ers is al eens getroffen door internetcriminaliteit, blijkt uit onderzoek van de Haagse Hogeschool in samenwerking met MKB-Nederland.

Lockforce is genomineerd voor beste PKVW bedrijf met personeel 2018.

 

Met gepaste trots willen wij u graag laten weten dat LOCKFORCE genomineerd is voor Beste PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) bedrijf met personeel 2018.

 

De uitslag zal op 3 oktober bekend worden gemaakt.

 

Drukbezochte open middag Cultuurpunt Aalsmeer

Ruim een half jaar werd er volop verbouwd op Marktstraat 19. De Oude Veiling is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot ‘De Huiskamer van Aalsmeer’, waar nu verschillende partijen participeren, waaronder Cultuurpunt Aalsmeer.

KCA klaar voor Kunstroute Aalsmeer 15 en 16 september 2018

Op zaterdag 15 en zondag 16 september staat Aalsmeer weer geheel in het teken van kunst. De grootste culturele manifestatie van het jaar zal ongetwijfeld weer duizenden bezoekers trekken.

Feesttent op zijn kop voor Dag van je Leven

Dat de feesttent ‘the place to be’ was voor iedereen die van feesten houdt bleek maar weer eens tijdens het Dag van je Leven feest op donderdag 6 september. Zo’n 400 mensen met een verstandelijke beperking genoten van het feest waarbij ze zelf ook het podium mogen beklimmen.

Debuut van inwoner Aalsmeer als dichter

Debuut van inwoner Aalsmeer als dichter

Zomerharten wensen bij de Zonnebloem

Als afdeling Aalsmeer hebben we deze zomer niet stil gezeten. In de vakantie periode organiseren we geen  grote activiteiten maar gaan we erop uit met gasten op individueel niveau of in kleine groepjes.

Enorme belangstelling nostalgische films 

AALSMEER – Voor het Nostalgisch Filmfestival, dat dinsdag 4 september plaatsvindt in de feesttent op het Praamplein, zijn al meer dan 1200 kaarten verkocht.

Steun deelnemers Ride for the Roses

De 21ste editie van de Ride for the Roses vindt op zondag 9 september plaats in en rond de gemeente Haarlemmermeer. Dit bijzondere wielerevenement heeft een pelotonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 25, 50 en 80 kilometer.

Run op kaarten voorNostalgisch Filmfestival

AALSMEER – De avondvoorstelling van het Nostalgisch Filmfestival is uitverkocht. Voor de middagvoorstelling zijn nog kaarten verkrijgbaar. Al met al, zijn op dit moment meer dan duizend plaatsbewijzen voor dit jaarlijkse evenement op de dinsdag van Feestweek Aalsmeer verkocht.

Pagina's