Sport lezersnieuws

Nationale SportweekMaak kennis met petanque/jeu de boules 

Petanque en jeu de boules zijn twee begrippen voor dezelfde activiteit.

Het spel met de stalen kogels.

Al ruim 30 jaar wordt deze sport in Uithoorn in verenigingsverband bedreven.

Hierbij draait het niet alleen om competitie, maar vooral ook om sociaal samenzijn.

Presentatie ZABO in Dorpshuis Kudelstaart

De zaalvoetbalcompetitie van de ZABO Aalsmeer, opgericht in 1976, gaat deze maand van start met het 43e seizoen. Zoals bekend zullen er weer als vanouds tien zaalvoetbalteams deelnemen aan de competetie. Voorafgaand aan de nieuwe seizoenstart wordt er de jaarlijkse ZABO bijeenkomst gehouden.

AAS Jeugdcompetitie weer begonnen

Afgelopen vrijdag zijn de AAS Jeugdcompetitie en de lessen weer begonnen.

Aalsmeerder Daniel Giacon start het schermseizoen goed

Terwijl heel Aalsmeer uitliep voor de Pramenrace en de feestweek schermde Daniël Giacon op 8 september zijn eerste florettoernooi van het seizoen.

Competitie ronde Schaakclub Westeinder

Elke donderdagavond vanaf 20:00 kunt u terecht voor een partijtje schaken in het Dorpshuis te Kudelstaart. Leuke sfeer en gezellige apres-schaak.

samen schaken is leuk.

Samen schaken is leuk, kom daarom schaken bij de Alternatieve Aalsmeerse Schaakvereniging AAS. Het AAS-seizoen begint vrijdag, 8 september weer om 19:00 uur.

aas op de braderie

Afgelopen zaterdag was er weer braderie in Aalsmeer en natuurlijk stond daar ook de Alternatieve Aalsmeerse Schaakvereniging. Vrijwel voor het clublokaal, de Doopsgzinde Ker ken nu eens heerlijk weer. Alles om een geslaagde dag te worden end at werd het ook.

ZABO-competitie weer met 10 teams

De plaatselijke zaalvoetbalcompetitie van de ZABO Aalsmeer gaat de in de maand september van start met de 43e jaargang. Door de vele nieuwe aanmeldingen zal er zoals vanouds een competitie met tien teams gedraaid worden.

De stokstaartjes trainingen op hockey club Qui Vive gaan weer beginnen voor kinderen uit groep 1 en 2

Zondag 16 september start het blok van 8 weken stokstaartjes trainingen (voor kinderen uit groep 1 en 2) weer op hockeyclub Qui Vive. Inschijven kan nog steeds.

Pagina's