Sport lezersnieuws

Workshop Nordic Walking

Beginnersworkshop Nordic Walking in het A'damse Bos op zondagmorgen 1 september 2019

Nieuwe winnaars Open Uithoorns Petanquekampioenschap

De 33e editie van het Open Uithoorns Petanquekampioenschap voor doubletten kende een deelname van 28 equipes. Namens Boule Union Thamen namen vijf spelers deel.

Equipe Les Boules Fleuries wint ook tweede vrijdagavond petanque.

De tweede speelavond van de petanquecyclus van Boule Union Thamen telde door vakanties iets minder deelnemers dan de eerste speelavond. Het waren nu 32 doubletten, waarvan er 24 ook de eerste avond gespeeld hadden.

Kom ook roeien of kanoën in de mooie natuur bij Uithoorn!

AMSTELVEEN - Uithoornse Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter komt op 24 augustus 2019 naar Stadshart Amstelveen voor een ledenwerfactie.

Vrijdagavondcyclus petanque goed bezocht.

De 22e editie van de vrijdagavondcyclus kende het mooie deelnemersaantal van 36 doubletten. De winnaars van de voorgaande drie edities konden helaas dit jaar niet aan beide speelavonden deelnemen en lieten dit jaar verstek gaan.

Jaarlijkse Vrijdagavondcyclus petanque van start

Op 19 en 26 juli vindt bij Boule Union Thamen voor de 22e keer de Vrijdagavondcyclus voor doubletten plaats. De cyclus bestaat uit twee toernooien, waarbij er voor de drie beste equipes die in dezelfde samenstelling aan beide avonden hebben deelgenomen nog extra prijzen zijn.

1.450 fietsers bij Dorpentocht 2019; € 4.500 voor het Bartiméus Fonds

1.450 fietsers bij DORPENTOCHT 2019; € 4.500 voor het Bartiméus Fonds

Boule Union Thamen verslaat JBC Vlaardingen

Zaterdag 1 juni werd de vierde ronde van de Zaterdagmiddagcompetitie petanque van District West gespeeld.

De plaats van handeling was de accommodatie van Les Boules Fleuries in Lisse en daar traden 28 teams, 112 spelers/speelsters. aan voor 14 ontmoetingen van drie speelronden.

Polonia Aalsmeer kampioen van de ZABO competitie

Het 43e seizoen van de plaatselijke zaalvoetbalcompetitie van de ZABO Aalsmeer is afgelopen weekend ten einde gekomen. De achttiende en laatste speelronde van het seizoen 2018/2019 werd gespeeld in sporthal De Waterlelie aan de Dreef in Aalsmeer.

Dorpentocht, recreatieve fietstocht

Dorpentocht zondag 2 juni 2019 Starten tussen 09:00 - 14:00 uur Posten sluiten om 17:00 uur Zie voor startplaatsen: www.dorpentocht.net Let op dit jaar geen startpost in Aalsmeer!

Pagina's