Sport lezersnieuws

Duel der Luken bij AAS

In de 18e ronde stond weer het duel der Luken op de agenda. Maar Luuk V. is momenteel erg in vorm en Luuk B. ging dan ook ten onder.

It giet oan! De bewoners van verpleeghuis Rozenholm zijn klaar voor de Tocht der Tochten!

Januari 1909 werd de eerste officiële Elfstedentocht gereden. Nu 100 jaar na dato  wordt iedereen in Rozenholm op 27 februari a.s. meegezogen in het ware Elfstedentocht gevoel. De bewoners gaan de uitdaging aan om deel te nemen aan een bijzondere beleving, de Elfstedentocht!

Eerste winst voor Boule Union Thamen 2Een succesvolle speeldag.

Na driemaal een gelijkspel werd tijdens de tiende speeldag de eerste overwinning binnengehaald. De tegenstander was team 4 van Grand Cru ’82 uit Leidschendam.

Petanque ook ’s winters leuk

Op zondag 10 februari vond voor de vijfde keer het Valentijntoernooi als clubtoernooi plaats. In het verleden was het altijd een clubontmoeting tussen vier verenigingen, maar door competities en toernooien in de overdekte accommodatie in Lisse kwam daar een eind aan.

Bridge & Borrel

Op zondag 17 februari wordt er in dorpshuis Kudelstaart 't Podium een Bridge & Borrel middag georganiseerd. Aanvang is 13:00 uur. We beginnen met een kop koffie of thee. Tijdens de drive een consumptie en een hapje. Deelname is 8,50 per persoon.

De victorie begint bij Alkmaar, maar niet voor AAS

Een zwaar gehavend AAS moest afgelopen zaterdag spelen tegen het enorm sterke Waagtoren, te Alkmaar. Door ziekte en andere verplichtingen werd er slechts met 7 man aangetreden.

Uitschakeling verdediging bij AAS

Uitschakeling verdediging is in het Stappenplan (de officiële KNSB lesmethode) een bekend gegeven. Desondanks probeerde Jasper tegen Luuk ook de d-lijn te bezetten totdat hij tot zijn ontzetting zag dat Pxf3 schaak! de dekking van zijn toren ophief, hetgeen meteen een stuk kostte.

ZABO speelronde 11 in de Proosdijhal

Zaterdag 16 februari wordt de ZABO zaalvoetbalcompetitie voortgezet met de elfde speelronde. De zaalvoetbal-avond begint met de wedstrijd International Smokers Team tegen Woei. Om 19.20 uur is de aftrap bij Street Football Team tegen LEMO. Om 20.05 uur speelt Amsec Piller tegen Joga Bonito.

Boule Union Thamen nog niet in vorm

Speeldag negen was voor de spelers van beide teams de eerste NPC wedstrijd van dit jaar. Team 1 moest tegen team 2 van De Gooiers uit Loosdrecht. Het was voor BUT een thuiswedstrijd en die werd in de overdekte accommodatie van OSB in Bodegraven gespeeld,

Polonia Aalsmeer klopt Green Fingers Uitzendbureau

De ZABO zaalvoetballers zijn zaterdag 2 februari begonnen aan de 2e competitie-helft. De 10e speelronde vond plaats in sporthal de Bloemhof en het programma bood ondermeer de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst.

Pagina's