Sport lezersnieuws

Open dag Wind Surf Club Aalsmeer

Voor iedereen die kennis wil maken met windsurfen of suppen houdt Windsurfclub Aalsmeer op zondag 12 mei open dag. Van 10:00 tot 16:00 uur staat de koffie klaar in het clubhuis gelegen aan de Kudelstaartseweg 20, beter bekend als ‘het surfstrand’.

Bas Stigter, een klasse apart!

Afgelopen dinsdagavond 16 april, was de eerste Zomercupavond. De Kudelstaartse Bas Stigter, liep een waanzinnig PR op de 10km van 31.30! De Zomeravondcup bestaat uit vier wedstrijden en prestatielopen over naar keuze 5 of 10 kilometer.

ZABO competitie wacht spannende eindfase

Kudelstaart – Ook na het afgelopen weekend blijft het bijzonder spannend bij de ZABO zaalvoetbalcompetitie wat het kampioenschap aangaat. Koploper Polonia Aalsmeer en de nummer twee, het team van Football Fanatics, wonnen beide hun competitie-wedstrijd.

Goed bezet clubkampioenschap tête-à-tête bij Boule Union Thamen.

Nu is het enkelspel tête-à-tête) niet de populairste speelvorm van het petanque binnen de petanqueverenigingen. Toch was de deelname aan het 32e clubkampioenschap tête-à-tête met 80% gestegen ten opzichte van vorig jaar en dat ondanks de voorspelling van redelijk koude temperatuur.

Broederstrijd bij AAS

Natuurlijk was daar het topduel Christiaan versus Luuk. Luuk offerde met zwart 2 pionnen voor ontwikkelingsvoorsprong en na een onnauwkeurige voortzetting van Christiaan sloeg Luuk genadeloos toe.

Deus ex Machina voor AAS

Afgelopen zaterdag moest AAS naar het verre Amersfoort voor de 8e ronde van de landelijke schaakcompetitie. De moeizame doelstelling was 1 matchpunt scoren in de hoop zo BSG en Laurierboom onder ons te houden in 2B. Amersfoort staat 3e van boven en AAS van beneden.

Uitslagen ZABO speelronde 15

De ZABO zaalvoetbalcompetitie werd zaterdag 13 april voortgezet met speelronde 15. De uitslagen in de Proosdijsporthal in Kudelstaart waren als volgt:

ZABO speelronde 15 in de Proosdijhal

De ZABO zaalvoetbalcompetitie wordt zaterdag 13 april aanstaande voortgezet met de vijftiende speelronde. De vijf wedstrijden vinden ditmaal plaats in de Proosdijsporthal aan de Edisonstraat in Kudelstaart.

Koplopers laten punten liggen bij de ZABO

Aalsmeer – De eindfase van de ZABO zaalvoetbalcompetitie gaat bijzonder spannend en interessant worden. Door de resultaten van het afgelopen weekend is het dringen geblazen in de top van de ranglijst. Lijstaanvoerder Polonia Aalsmeer verloor maar blijft één punt voor staan op de nummer twee.

Lenie van de Meer Bokaal 2019

Op zondag 7 april werd de 5de editie gezwommen van de Lenie van de Meer Bokaal in zwembad De Waterlelie te Aalsmeer. Negen verenigingen vanuit het hele land schreven zich in voor dit prachtige evenement waarin zwemmers met een beperking uitkomen tegen valide zwemmers.

Pagina's