Zakelijk lezersnieuws

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Noord-Holland zes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

Samenwerking AM match en Roads verbetert re-integratie mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

AM match en Roads zijn op 24 juni 2019 een samenwerkingsverband aangegaan om in gemeentes Amstelveen, Haarlemmermeer, Aalsmeer, Uithoorn en Ouder-Amstel zoveel mogelijk mensen met een ggz-achtergrond weer aan het werk te krijgen én te behouden.

Start Gewoon Schoon!

GewoonSchoon!

Prijsuitreiking bij AAS

Na 27 spannende ronden was het AAS schaakseizoen aan het einde gekomen en was er de prijsuitreiking.

De beker voor beste Stap 1 was duidelijk voor Merel. Merel werd pas lopende het seizoen lid van AAS maar was met 11 punten en een 13 plaats duidelijk de beste Stap 1 leerling.

Geslaagd jeugd schaaktoernooi bij AAS

Maar liefst 78 jeugdige schakers waren zaterdag naar Kudelstaart gekomen om deel te nemen aan het AAS Grand Prix toernooi. Het Grand Prix toernooi is een cyclus van 8 jeugdtoernooien die onder auspiciën van de Leidse Schaak Bond georganiseerd worden door 8 schaakverenigingen.

Schaakexamens bij AAS

Afgelopen vrijdag waren er schaakexamens bij schaakvereniging AAS.

De jaarlijkse afsluiting van weer een seizoen AAS. In de beneden zaal deden 11 kinderen examen in Opstapje, stap 1 en stap 2. Opstapje is voor de zeer jonge kinderen, Daria was met 4 jaar de jongste AAS deelneemster.

Slotronde ZABO in sporthal de Waterlelie

Aalsmeer – De ZABO zaalvoetbalcompetitie wordt zaterdagavond 25 mei afgesloten met de achttiende en laatste speelronde van het seizoen 2018/2019. De locatie voor de slotronde is gewijzigd, er wordt namelijk gezaalvoetbald in sporthal De Waterlelie aan de Dreef 7 in Aalsmeer!

AAS 2 ook veilig

Afgelopen dinsdag was degradatiekraker Leithen 1 versus AAS 2 te Leiden.

Leithen moest winnen voor behoud, AAS moest niet verliezen.
Beide team waren tot de tanden bewapend, waardoor Leithen op 4 borden sterker was en AAS op 3 borden.

Muzikale lezing Merlijn Kerkhof

Merlijn Kerkhof bezoekt donderdag 23 mei Boekhuis Aalsmeer. Dat doet hij samen met zijn vader Wim Kerkhof, het gezicht van de band The Amazing Stroopwafels én fenomenaal liedjesschrijver.

AAS 1 veilig!

Afgelopen zaterdag moest AAS aantreden tegen het sterke SOPSWEPS (Samen Op Pad Spelen Wij een Potje Schaak). Een matchpunt was noodzakelijk voor handhaving, maar het zou moeilijk worden daar AJ Keessen zich daags voor de wedstrijd zich ziek afmeldde.

Pagina's