Zakelijk lezersnieuws

Hierrr met je Kassabon

In de maand december organiseerden de winkeliers in Aalsmeer Centrum weer een leuke consumenten actie waarmee klanten hun aankoopbedrag terug konden winnen.

Signeersessie

Zaterdag 19 januari, tussen 13.00 en 16.00 is er bij het Boekhuis Aalsmeer een boekpresentatie van Anita Pronk met ‘De horror van een grenzeloze liefde.’ Een beklemmend verhaal van een vrouw die verliefd wordt op een narcist en daardoor bijna alles kwijt raakt.

Workshop Circulaire Economie

Een uitgesproken kans voor duurzame ondernemers!

Grote opkomst eerste MVO Meet & Greet bij Loogman

De eerste MVO Meet & Greet op 29 oktober jongstleden bij de Loogman Groep, is een feit. Met een opkomst van meer dan 25 ondernemers was het een groot succes. Ger Loogman was gastheer van deze eerste Meet & Greet van het MVO Platform Aalsmeer.

MEER Vastgoed gaat gewoon door!

Met ingang van 1 juli 2018, is Martin Bosscher mede-directielid bij MEER Vastgoed. Huidig directielid Hugo van Luling doet een stap terug en zal zijn werkzaamheden binnen drie jaar afbouwen.

Groen licht voor MVO Platform Aalsmeer

Warm was het in de Raadskelder, waar op 28 juni 2018 - een dag nadat de Klimaatwet een meerderheid vond in de Tweede Kamer - het MVO Platform Aalsmeer voor maatschappelijk verantwoord ondernemen werd opgericht.

Uithoornse energiespecialist onderdeel internationale marktleider

Centrica Business Solutions nieuwe naam van ENER-G Nedalo

Nederlandse ondernemers maken de taxi betaalbaar en duurzamer door slim gebruik van de huidige capaciteit. 

De Nederlandse ondernemers Herman Mandjes en Quint Mouthaan bieden op hun landelijke platform, genaamd Hurm, taxi’s aan tegen de helft van het standaard metertarief door slim gebruik te maken van de huidige capaciteit.

Business ontbijt Bouquetnet/Celieplant biologisch verantwoord!

Traditiegetrouw organiseerde Bouquetnet/Celieplant tijdens de Flora Holland Trade Fair hun eigen Business ontbijt. Met als thema 'Hoe schoon is schoon' werden de relaties hartelijk ontvangen met een - hoe toepasselijk - biologisch ontbijt.

Vroege vogels