Zakelijk lezersnieuws

Expositie Passie door Kunst

Expositie Passie door Kunst

Behoor jij tot de Noord-Hollanders die nog belastingaangifte moeten doen? Deze tips helpen je op weg

Onlangs heeft de Belastingdienst 6,7 miljoen particulieren uitgenodigd om belastingaangifte over 2018 te doen. Dit kan tot 1 mei, maar miljoenen mensen wachten niet tot het laatste moment en hebben de aangifte al ingestuurd.

Spannende partijen bij AAS

Nu waren niet alle partijen spannend, die tussen Luuk V. en Kjeld kon beter samengevat worden als slachtpartij. Wel spannend waren de partijen voor plaats 2 en 3. Christiaan is goed in vorm en versloeg Robert. In de achtervolging bleven Konrad en Luuk B.

Grand Prix toernooi in Voorhout

Zaterdag 30 maart deden 7 Azen mee aan het GP in Voorhout. Het toernooi werd gespeeld in 13 groepen. De Grand Prix is een cyclus van Jeugdtoernooien gehouden door diverse verenigingen van de Leidse Schaak Bond. Er wordt gespeeld in groepen van 8.

Lezing Dolores Thijs

Op zondag 3 maart is Dolores Thijs te gast in Boekhuis Aalsmeer. Zij vertelt over haar nieuwe boek “De Poolse soldaat”.

Hierrr met je Kassabon

In de maand december organiseerden de winkeliers in Aalsmeer Centrum weer een leuke consumenten actie waarmee klanten hun aankoopbedrag terug konden winnen.

Signeersessie

Zaterdag 19 januari, tussen 13.00 en 16.00 is er bij het Boekhuis Aalsmeer een boekpresentatie van Anita Pronk met ‘De horror van een grenzeloze liefde.’ Een beklemmend verhaal van een vrouw die verliefd wordt op een narcist en daardoor bijna alles kwijt raakt.

Grote opkomst eerste MVO Meet & Greet bij Loogman

De eerste MVO Meet & Greet op 29 oktober jongstleden bij de Loogman Groep, is een feit. Met een opkomst van meer dan 25 ondernemers was het een groot succes. Ger Loogman was gastheer van deze eerste Meet & Greet van het MVO Platform Aalsmeer.