• Aalsmeers Bromfiets Genootschap

Aalsmeers Bromfiets Genootschap rijdt zomerrit

AALSMEER Het Aalsmeers Bromfiets Genootschap (ABG) rijdt zondag 26 mei de reguliere zomerrit. Een route van zo'n 70 kilometer met genoeg stops om te genieten van de omgeving en elkaars brommer te keuren. 

Deze rit is de kortste die het ABG houdt. Elke type bromfiets is welkom, zolang deze maar ouder is dan 25 jaar is. Iedereen kan meedoen, 16 jaar of ouder. De deelnemers verzamelen om 11.30 bij Café Joppe in Aalsmeer voor een bakkie koffie en om 12.00 uur is het vertrek. Om 17.00 uur keren de deelnemers terug in Aalsmeer.

AFSLUITING Het 'brommers kieken' is dan de traditionele afsluiting. Er is een verrassende rit uitgezet door de organisatie: Jan van Schuppen, Kim Veltman, Dirk van Leeuwen en Joost de Vries. Met een mooie rustlocatie voor een kop koffie.

Deze rit trekt, zoals de afgelopen edities heeft laten zien, de meeste deelnemers. Maar de inschrijving is streng: vol is vol en inschrijving is persoonlijk. De formulieren liggen klaar op zaterdagmiddag 11 mei om 17.00 uur, na afloop van de Geraniummarkt.