• Denise Kroes (rechts) tijdens haar optreden.

    Screenshot DanceSing

Aalsmeerse Denise Kroes niet naar halve finale 'DanceSing'

AALSMEER Denise Kroes is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finale van tv-talentenjacht 'DanceSing'. De Aalsmeerse liet opnieuw een uitstekend optreden zien, maar werd door de jury voornamelijk op basis van haar zangkwaliteiten toch naar huis gestuurd.

Zangeres en danseres Denise Kroes deed de afgelopen weken mee aan tv-talentenjacht DanceSing, een programma waarin de deelnemers zowel moeten kunnen dansen als zingen. Ze worden wekelijks beoordeeld door een jury, bestaande uit Gordon, Trijntje Oosterhuis, Timor Steffens en Kenzo Alvares. Ze imponeerde al tijdens haar auditie en ook vorige week deed Kroes het uitstekend

KICBOKSER Kroes kreeg het zwaar te verduren tijdens de tweede week bootcamp. De twaalf overgebleven deelnemers werden onder meer flink onder handen genomen door kickbokser Rico Verhoeven. Ze konden echter ook genieten van een fotoshoot met de bekende fotograaf William Rutten.

De deelnemers gingen vervolgens in tweetallen aan de slag om een lied en choreografie in te studeren. Kroes en haar kompaan Sophia lieten een uitstekend optreden zien, maar helaas was het voor de Aalsmeerse niet genoeg. Volgens de jury was haar zang net niet goed genoeg voor een plekje in de halve finale. 

VERLATEN Kroes moest het podium verlaten, en werd achter de coulissen door haar familie en vriend in de armen gesloten. "Ik heb wel gewoon kunnen laten zien wat ik kan", aldus Kroes na afloop voor de camera van SBS6. 

Wil je de aflevering van DanceSing terugkijken? Dat kan hier.