• pr

The Bluebettes in The Shack op 2 juni

AALSMEER Zondag 2 juni gaat The Shack terug naar de turbulente sixties met een band die vorig jaar in een stijf uitverkochte Shack stond; The Bluebettes!

Op het podium staan vijf talentvolle meiden, die met een flinke dosis energie, humor, gitaar, piano, drums en bas een te gekke live-show neerzetten. Ze hebben inmiddels hun succesvolle theatertour "Best Of The Sixties" door Nederland afgerond en komen al die mooie leuke en toffe liedjes nog een keer spelen in The Shack.
Op geheel eigen wijze brengen ze bekende hits uit de jaren '60 weer tot leven met swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende strotten.
Een muzikale middag vol nostalgie, sfeer, passie met prachtige stemmen; een genot om mee te maken. The Bluebettes pakken je bij de kladden en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van o.a. The Supremes, Aretha Franklin, The Ronettes.
Uit volle borst meezingen met de bekende liedjes, fingersnappen tot je blaren hebt en hipshaken tot je erbij neervalt, het mag allemaal.Heb je dit hoogtepuntje gemist vorig jaar, zorg dan dat je er bij bent op zondagmiddag 2 juni. Arlette Swartjes (zang, showmaster, acrobatie) Esther Groenenberg (piano/zang), Anna Hoekstra (drums/zang), Geraldine Swartjes (gitaar/zang) en Chantal de Haan (bas/zang) krijgen gegarandeerd de tent op z'n kop en zorgen voor een onvergetelijk muzikale zondagmiddag.

Voor in de agenda:
Maandag 10 juni, 2de Pinksterdag: Hans en Remco Millenaar acoustic, Zondag 16 juni: Greenday undercover en op zondag 23 juni is Barrelhouse terug op het podium van The Shack
Reserveren:
Reserveren is niet verplicht maar wel mogelijk. Als je zeker wilt zijn van een plek voor een van je favoriete bands, stuur dan even een mail naar info@the-shack.info
The Shack is zondag 2 juni open vanaf 15.00 uur en The Bluebettes beginnen rond 16.00 uur. Entree: 15,00
Voor alle info en openingsdagen/tijden ga je naar www.the-shack.infoAdres: The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.