Carnaval in Kudelstaart (6): De Pretpeurders in de studio

POELGILDERDAM Het is carnaval in Kudelstaart en dat wordt uiteraard uitgebreid gevierd. Nog tot en met woensdag 6 maart gaat het helemaal los in het dorp. Het Witte Weekblad zorgt deze week alvast voor een beetje voorpret met vandaag het zesde en laatste deel: de Pretpeurders in de studio.

Iedere carnavalsbezoekers kent deze kraker uiteraard van voor tot achter uit zijn of haar hoofd. Dat kan ook niet anders, want deze dorpshit wordt om de haverklap over het publiek uitgestort tijdens carnaval, zowel door de dj van dienst als live uitgevoerd door de band tijdens het Prinsenbal.

TEKST Toch is het wellicht handig om de tekst voordat het feest vanavond losbarst in het dorpshuis nog eenmaal door te nemen. Daarom deze handreiking van het Witte Weekblad, zodat je vanavond of morgen in de polonaise niet ineens met je mond vol tanden staat omdat je niet meer weet hoe dat couplet ook al weer ging. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over carnaval in Poelgilderdam? Kijk dan op de website van carnavalsvereniging De Pretpeurders. 

Bron: Youtube/De Pretpeurders/Tijn86