Erehaag bij afscheid groep 8 van de OBS in Kudelstaart

KUDELSTAART Het schooljaar zit er zo goed als op voor de basisscholieren in Kudelstaart en dat betekent een onherroepelijk afscheid voor de kinderen in groep 8. Bij de OBS weten ze wel hoe je een dergelijk afscheid aan moet pakken. 

'Afscheid nemen bestaat niet' zong Marco Borsato ooit. Feitelijk gezien is dat natuurlijk niet helemaal juist, want afscheid nemen, valt soms niet te vermijden. Dat geldt bijvoorbeeld voor de leerlingen van groep 8 van de OBS. Het schooljaar loopt ten einde (na vrijdag zit het er op) en dat betekent dat de leerlingen uit de oudste klas na de zomer elders hun schoolcarrière zullen gaan vervolgen. 

EREHAAG Om ze nog eenmaal in het zonnetje te zetten, werd vandaag een heuse erehaag voor ze opgericht. De jongere leerlingen van de school stonden in een rij om hun oudste schoolgenoten uit te zwaaien. Die speelden vervolgens 's avonds nog voor een laatste maal de eindmusical waarbij een stroomstoring enige tijd roet in het eten gooide. Maar uiteindelijk kwam alles goed en is het schooljaar klaar, want de rest van de week hebben ze vrij. 

Heb jij leuke foto's of filmpjes van het afscheid van groep 8? Deel ze via Deel je nieuws op onze website.