• pr

Proms in De Spil Kudelstaart

KUDELSTAART In De Spil is er zaterdag 28 september Proms Kudelstaart, een groots muzikaal evenement met koor, diverse solozangers en orkest, georganiseerd door muziekvereniging Sursum Corda in samenwerking met KNA Uithoorn, en met medewerking van het Amstelproms-koor en diverse solisten. Muziekvereniging Sursum Corda viert dit jaar haar 90 jarig jubileum en wil het jubileumjaar afsluiten met deze feestelijke Proms in de Spil in Kudelstaart.

Het Proms-concert zal een mix zijn van klassieke muziek en bekende popmuziek.Het zijn allemaal herkenbare melodieën. In 2018 en 2019 heeft Sursum Corda samen met KNA het orkest gevormd bij de jaarlijkse Amstelproms in Uithoorn. Dit keer gaan we het, ietsje anders, dunnetjes over doen in Kudelstaart.

MUSICALMUZIEK Op het programma staat onder andere een swingende Beatles-medley, 'An der schönen blauen Donau' en herkenbare musicalmuziek van Andrew Lloyd Webber met prachtige koorzang. Ook de nonnen uit 'Sister Act' komen langs op het concert. Zangeres Mirella Verheijen zal onder begeleiding van orkest te horen zijn in 'The sound of Music'. Blues Brother Kamiel Kluft zal een spetterende performance geven in 'The Blues Brother Revue'.

De kaarten kosten 10 euro en kunnen gereserveerd worden via kaarten.sc90@gmail.com. Kaarten zijn ook aan de zaal te koop. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur.