• Sous-Terre

Expositie Sieraden van topkunstenaars

AALSMEER In de zomer van 2018 maakt Galerie Sous-Terre in Aalsmeer plaats voor het Flower Art Museum. In de aanloop daar naartoe organiseert de galerie als voorproefje een tweetal exposities met kunstenaars die in hun werk worden geïnspireerd door bloemen en planten.

Bezoekers van de eerste expositie reageerden enthousiast. 'Eenheid in verscheidenheid' was een term die bij velen opkwam.
Ook de nieuwe expositie bevat werk van een groot aantal kunstenaars die hun sporen in de kunstwereld als 'bloemenkunstenaar' hebben verdiend. Tezamen bieden zij een veelkleurig en uiteenlopend palet aan beeldende kunst. Van klassieke stillevens tot modern werk, van uitdagende fotografie tot symbolisch design.

Naast schilderijen, foto's en sculpturen bevat de nieuwe expositie schitterende sieraden van een aantal Nederlandse topkunstenaars, onder wie Marc de Regt, Joost Vlemmix en Marleen Hengeveld. In totaal wordt werk gepresenteerd van ruim dertig kunstenaars.

OPENING De opening van de expositie is zaterdag 31 maart om 15.00 uur in de galerie aan Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Een groot aantal kunstenaars is deze middag zelf aanwezig en graag bereid om metbezoekers in gesprek te gaan over hun werk. De expositie is tot en met 20 mei elke zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur te bezoeken en doordeweeks op afspraak (tel. 0297- 364400/info@galerie-sous- terre.nl). Een uitzondering hierop is zondag 1 april (Eerste Paasdag), dan is de galerie gesloten. Op maandag 2 april (Tweede Paasdag) zijn bezoekers welkom tussen 13.00 en 17.00 uur.

VOORBEREIDINGEN De voorbereidingen op het Flower Art Museum zijn te volgen via www.facebook.com/FlowerAalsmeer