• ANP Foto

Figuranten gezocht voor film 'Wat Je Vindt Mag Je Houden'

AALSMEER Voor de nieuwe Nederlandse film 'Wat Je Vindt Mag Je Houden' worden enthousiaste figuranten gezocht: (dames én heren). De film zal worden uitgezonden in het najaar van 2019 op NPO 3 en gaat in première op het Nederlands Film Festival 2019.

Wat je vindt mag je houden' vertelt het verhaal van Frieda, een religieuze jonge vrouw die door toevallige omstandigheden haar pad kruist met Rafael, een travestiet. Hij redt haar van een aanranding in een steegje, waarna Frieda liefdevol wordt opgevangen in de kleedkamer van een groep drag queens, die zich voorbereiden op hun optreden. Zowel Frieda als de artiesten hebben last van vooroordelen. Maar toch vinden ze elkaar.
De film wordt geregisseerd door Nina Spijkers. De hoofdcast bestaat uit Judith Noyons en Maarten Heijmans. De show in de travestietenbar wordt gespeeld door John Buijsman, Peter Bolhuis, Boris Itzovitch Escobar (Miss Envy Peru) en Hildo Groen (April Summer). 

Een deel van de opnames vinden plaats op maandagavond 27 mei in een club in de studio's van Aalsmeer en duren waarschijnlijk tot diep in de nacht. De organisatie zoekt hiervoor figuranten die een gezellige avond willen hebben en zich goed voelen in een gezellige avondsetting: Je speelt bezoeker van de show van de groep acteurs. 

CATERING Men mag zich ook met vrienden/familieleden aanmelden. Er is de hele dag catering, een diner en een onkostenvergoeding beschikbaar. Wie wil voor één dag deel uitmaken van de cast van een speelfilm en een kans maken ontdekt te worden? Meer informatie is te vinden op de website van bluecirclecasting.nl.

Deelname via: 

https://bluecirclecasting.nl/pro…/wat-je-vindt-mag-je-houden