• PR

Henk Spaan opent expo in Oude Raadhuis

AALSMEER In het Oude Raadhuis is hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe tentoonstelling met werk van Reint Baarda, Monic Persoon, Kuno Grommers en Harriët Mastboom.

De opening wordt zaterdag 21 oktober om 16.00 uur verricht door Henk Spaan.

Vier totaal verschillende kunstenaars exposeren vanaf donderdag 19 oktober bij KCA in het Oude Raadhuis.

REINT BAARDA Reint Baarda staat bekend om zijn stilistische foto's van gebouwen. De gebouwen worden uit hun context gehaald en krijgen een geheel nieuw leven in de foto's van Baarda. Er zijn veel foto's van gebouwen in Aalsmeer te zien in Het Oude Raadhuis.

MONIC PERSOON Monic Persoon kennen we als de fotograaf van veel lezende Aalsmeerders, maar we zien nu wonderlijke foto's waarin ze zichzelf en haar man verplaatst heeft in een andere tijd en plaats.

KUNO GROMMERS Kuno Grommers fotografeert in perspectief, maakt van te voren een opstelling, waarna foto's ontstaan die spelen met ons waarnemingsvermogen. Het is geometrisch abstract werk.

MARRIËT MASTBOORN De vierde fotograaf is Harriët Mastboom. Zij heeft foto's gemaakt vanuit de auto op de snelweg op reis tussen Frankrijk en Nederland. De beelden zijn herkenbaar. Alsof een film aan je voorbij trekt. Al met al een prachtige tentoonstelling die enerzijds emoties en herkenning oproept, maar ook werk laat zien dat volledig los staat van de emotionele wereld.

Deze tentoonstelling van KCA is te zien in het Oude Raadhuis tot en met zondag 3 december. De openingstijden zijn donderdag tot en met zondag van 14 uur tot 17 uur.