• Raymond van Olphen

Marcel de Groot en Sven Ratzke ruilen data bij "Exclusief bij Bob&Gon"

AALSMEER Even leek het erop dat Sven Ratzke niet zou kunnen optreden bij Bob&Gon, doordat hij aanbiedingen kreeg uit New York. Maar gelukkig bleek het mogelijk om de geplande datum met Marcel de Groot om te wisselen. Nu kunnen beide topartiesten toch laten zien wat ze waard zijn bij de heerlijke zondagmiddag voorstellingen in The Club van Studio's Aalsmeer.

Marcel de Groot speelt zijn concert #Held met Cor Mutsers op zondag 28 januari. En Sven Ratzke komt op zondag 18 februari. Beiden concerten beginnen om 15.30 uur.

In #HELD speelt Marcel de Groot (zang en gitaren) samen met Cor Mutsers (andere zang en gitaren) gloednieuw repertoire, wat ouder werk en hier en daar een cover of vertaling. Het is volgens vele bezoekers een bloedmooie voorstelling met een hoog literair gehalte, die in het afgelopen theaterseizoen tot vele uitverkochte theaterzalen heeft geleid.

Zondag 28 januari a.s. om 15.30 uur. Zaal open om 14.45 uur.

Voor deze voorstelling zijn er nog losse kaarten à € 21,50 verkrijgbaar in de voorverkoop bij Wittebol in de Ophelialaan Aalsmeer en aan de kassa. Ze zijn ook te reserveren door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl

Voor in de agenda:

Sven Ratzke - For One Night Only - Zondag 18 februari

Voor de 5e keer bij Bob&Gon. In dit concert opent Ratzke zijn prachtige catalogus van muziek die hij met de jaren heeft verzameld. Parels van David Bowie, Brecht en Brel passeren de revue. Met de virtuoze Christian Pabst aan de vleugel.

Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten - Forever 27 - Zondag 25 maart

In Forever 27 bezingen Beatrice (zang) en Erwin (gitaar) de wereldberoemde songs van de Club van 27. De groep van legendarische muzikanten, die zichzelf op hun 27e jaar de dood injaagden. Janis Joplin, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, wie kent hun songs niet.

Cor Bakker ontvangt… Humphrey Campbell - Zondag 22 april

Cor Bakker ontvangt speciaal voor ons de sympathieke zanger Humphrey Campbell. Jazz, Soul & Sweet Funk en het heerlijke pianospel van Cor Bakker zorgt voor een fantastisch eind van dit seizoen van Bob&Gon.