• Freek Vonk staat op 27, 28 en 29 december in AFAS Live met een spectaculaire show.

    PR Freek Vonk

Met Freek Vonk op avontuur

Gratis kaartjes via deze krant


AALSMEER Freek Vonk geeft op 27, 28 en 29 december shows in de AFAS Live in Amsterdam. Het Witte Weekblad geeft gratis kaartjes weg.

In de show 'In Het Hol Van De Leeuw' vertelt Freek over zijn wereldwijde avonturen die hij afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd, de verhalen worden ondersteund door spectaculaire video's. De familievoorstelling, voor alle leeftijden, bevat zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast zal hij vragen uit het publiek beantwoorden. Kaarten voor de live shows van Freek zijn verkrijgbaar via www.freekvonklive.nl.
OP PODIUM Freek is op zoek naar een enthousiaste aspirant bioloog die reislustig, avontuurlijk, nieuwsgierig en onderzoekend is. "Ik krijg het hele jaar door zo veel leuke verhalen en filmpjes opgestuurd van mensen die net zo enthousiast zijn over het dierenrijk als ik. Ben je niet bang om met mij voor 3.500 bezoekers op het podium te staan? Plaats dan een video met jouw presentatievaardigheden op mijn Facebook of Instagram. Wie weet sta ik dan 27, 28 of 29 december met jou voor een volle zaal. Dat zou gaaf zijn!"

GRATIS Een kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar vanaf 21,95 euro. De kaartverkoop is begonnen. Het Witte Weekblad geeft ook dit jaar weer gratis kaartjes weg. Om daarvoor in aanmerking te komen, moet de volgende vraag goed beantwoorden. "Wat is eigenlijk het echte beroep van Freek?". Mail het antwoord voor maandag 10 december naar: wwaalsmeer@bdu.nl De kaartjes worden dan zo snel mogelijk verloot, zodat er nog tijd is om ze eventueel te kopen.