Mooie opbrengst verkoop kalenders 'Calendar Girls'

KUDELSTAART Na de serie fantastische uitvoeringen van het toneelstuk 'Calendar Girls' van Toneelvereniging Kudelstaart kon afgelopen week de balans opgemaakt worden van het aantal verkochte kalenders.

De verkoop van de kalenders, waarop de dames die het stuk op de planken gezet hebben, in hun 'nakie' te zien zijn, verliep boven verwachting. Er waren honderd kalenders gedrukt maar die waren snel uitverkocht. In totaal zijn er 160 kalenders verkocht zodat de dames in heel wat woningen in Kudelstaart en omgeving te aanschouwen zijn.

Naast de verkoop van de kalenders is er door de bezoekers nog een bedrag van 117,50 euro in de KWF collectebussen gedeponeerd zodat uiteindelijk het bedrag van 1717,50 euro aan het KWF kon worden overhandigd. Dit bedrag zal ook weer ten goede komen aan de financiering van onderzoeken naar oorzaken en genezing van kanker.

Op de foto overhandigt de voorzitter van Toneelvereniging Kudelstaart, Tineke van Kleef, met trots de cheque aan de voorzitter van KWF Aalsmeer.