• Duo De Thuiskomst

    pr

Muzikanten gezocht voor slot IkToon

AALSMEER Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar in juni een landelijke IkToon-maand georganiseerd. Optredens van amateurverenigingen, tentoonstellingen, kleurwedstrijden, workshops: Nederland staat in juni weer in het teken van kunst voor iedereen. In Aalsmeer was vorig jaar het concert Muziek aan de Oever een groot succes, en dus bundelen de zangers, zangeressen en muzikanten van Aalsmeer ook dit jaar weer hun muzikale kwaliteiten tijdens het Slotconcert van IkToon op zaterdag 30 juni.

Zaterdag 30 juni eindigt de IkToon-maand en dat verdient net als vorig jaar een grootse afsluiting. Daarom organiseert Cultuurpunt Aalsmeer die dag een Slotconcert. Vanaf de ochtend zal er in het Gemeentehuis van Aalsmeer hard worden gewerkt aan een gevarieerd repertoire; van de Sound of Music tot Coldplay en van Vangelis tot Queen. Onder leiding van dirigent Martin van de Brugge, zeer ervaren in het leiden van dergelijke evenementen, zal er gedurende de dag toegewerkt worden naar de presentatie die om 16.00 uur wordt gegeven.
Op vrijdagavond 22 juni zijn de zangers in de gelegenheid om al kennis te maken met hun repertoire.

Aanmelden voor dit unieke evenement kan nog tot 1 juni door een mail te sturen naar ajvulperhorst@cultuurpuntaalsmeer.nl.