• Scouting Tiflo

Ochtendspeltakken Scouting Tiflo op kamp naar de Lier

AALSMEER De ochtendspeltakken van Scouting Tiflo (de Bevers, Welpen en Kabouters) bevonden zich afgelopen weekeinde in De Lier voor het jaarlijkse BWK-weekend. Ditmaal waren er 41 kinderen en twaalf man leiding aanwezig. Voor de jongste groep, de Bevers, was dat voor velen de eerste keer. 

Aan elk scoutingweekeinde hangt een thema. Dit keer hadden ze een brief ontvangen van Carta de Graaf om op wereldreis te gaan. Helaas was de wereldkaart voor een deel gestolen door een jaloerse neef. Door middel van opdrachten door landen kregen ze steeds stukjes terug van de kaart.

HULP Op zaterdagavond stond Carta de Graaf opeens voor de deur, want ze had dringend de hulp nodig van alle scouts. Door middel van samenwerken en goed opdrachten maken was aan het eind van de avond de hele wereldkaart weer compleet.

Zondag in de loop van de middag kwamen alle scouts en leiding weer veilig terug in Aalsmeer en ze kunnen terugkijken op wederom een geslaagd scoutingweekeinde. Scouting Tiflo is blij met alle vrijwilligers en wil de groep met leiding heel graag uitbreiden. Wie tussen de 15 en 18 jaar oud is en graag met kinderen werkt, kan contact opnemen. 

Meer informatie staat hier of hier.