• De Aalsmeerse Stella en haar vriend Bert met Gaston Starreveld bij hun nieuwe BMW.

    Roy Beusker
  • Jeanette (rechts) wordt verrast door de Postcode Loterij.

    Roy Beusker

Inwoners Aalsmeer winnen 412.500 euro bij Postcode Loterij

AALSMEER Het was vandaag groot feest aan de Kerkweg in Aalsmeer. Twaalf deelnemers van de Postcode Loterij met de postcode 1432 EH kregen namelijk bezoek van niemand minder dan Gaston Starreveld. En dat betekent maar één ding: een dikke cheque. 

De augustustrekking van de landelijke loterij was twaalf deelnemers uit Aalsmeer gunstig gezind. Er werden cheques met vier verschillende bedragen uitgereikt. Een iemand kreeg 12.500 euro, acht deelnemers ontvingen 25.000 euro, een iemand kreeg 50.000 euro en twee personen mochten zelfs 75.000 euro in ontvangst nemen.

PLAFONDHOGE DEUREN Daarmee was het voor een wel heel gelukkige Stella (53) nog niet voorbij. Zij kreeg naast 75.000 euro ook nog eens een gloednieuwe knalrode BMW. "Ik ben nog in shock van dit nieuws", zo laat de Aalsmeerse weten. "Ik heb drie loten en dacht dat ik hooguit drie Postcode Loterij-reiskoffers gewonnen had. Maar driemaal 25.000 euro had ik echt niet verwacht. Mijn vriend Bert en ik hebben net een appartement gekocht. Dankzij dit bedrag kunnen we daar nu plafondhoge deuren in plaatsen. Daar zit een aardig prijskaartje aan. Dit bedrag komt als geroepen."

Jeanette (51) wint 25.000 euro en heeft al mooie plannen met het bedrag. "Wat een feestje. Opeens vulde de straat zich met rode Postcode Loterij-jasjes en een rode auto. Wat een verrassing dat ze opeens ook bij ons aanbelden. Hiervan gaan we met onze twee meiden naar Indonesië. Dat is een reis die we altijd nog eens wilden maken. Vanavond, als iedereen weer een beetje is geland van dit nieuws, gaan we met elkaar kijken wanneer we gaan. Ook met de buren zullen we er zeker nog een wijntje op drinken."