• Gabriëlle Rondaij knipt samen met de burgemeester het lint door

    Truus Oudendijk

Politieloket in gemeentehuis geopend

AALSMEER Terwijl de laatste hand nog werd gelegd aan het verfraaien van de Burgerzaal om de gasten voor de nieuwjaarsreceptie in stijl te kunnen verwelkomen, vond de eerste officiële handeling in 2020 al weer plaats.

Burgemeester Gido Oude Kotte opende maandagmorgen 6 januari in alle vroegte samen met hoofdinspecteur en teamchef Gabriëlle Rondaij het politieloket in de Burgerzaal. De vestiging van het politieloket in het gemeentehuis noemde onze burgervader een fantastische ontwikkeling: "Het toont onze betrokkenheid." Onder toeziend oog van een aantal collega's knipten burgemeester en teamchef C met een enorme schaar het lint door dat de toegang tot het kantoor versperde.

Het politieloket ligt ietwat verscholen links achter in de burgerzaal, "maar dat is om privacy redenen wel zo prettig" zei de burgemeester. "Als je hier komt hoeft het niet volop in de picture te staan dat je bij de politie op bezoek bent." Vanaf nu kunt u voor uw meldingen terecht in het gemeentehuis. Daar is het Basisteam Aalsmeer Uithoorn gevestigd. De locatie zal nog kenbaar gemaakt worden door het plaatsen van een banner bij het loket en bordjes met de openingstijden buiten bij de ingang van het gemeentehuis.

Openingstijden: maandag – dinsdag – donderdag en vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur woensdag van 8.00 tot 20.00. Zaterdag is het loket gesloten.